Emirhanda satmis sanirim coupeyi (:
geçmiş sayfalara bakmanızı öneririm.100lerce şey konuşuldu tartışıldı cewaplar orada![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Yay kestirme bence bildigin bi yer varsa soguk pres yaptir. Yalniz ben kendi arabamdan biliorm amortusorun alt tablasinda ufak bi koruma demiri var yaylar ona surtebilir 2. yada 3. baklasi gacir gucur ses cikartir eger ole bsey yaparsa o koruma demirini biraz eymen lazim. En temizi souk pres. Hem yayin deformasyonunu engellio hemde sertlesmeyi minimuma indirip ayni performansi saglio.
H&R yay.conti sport lastik.(2 veya 3)
114.3 bijon şeysiydi sanırım
ona görede jant bakabilirsiniz.
Golf MKVII 1.6 Tdi
kanks satılırsa C230 kompressör veya golf 160 tsi düşünüyorum. Satılmazsa farklı şeyler olur.
Golf MKVII 1.6 Tdi
MEGANE 3 RS ARKA DİFÜZÖR - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 50095058
Arkadaşlar şu difüzörü bostancı veya maslak sanayi'de yapabilen yer var mı ?
Burası topkapı sanayi'de Paşa Tuning ilanın olduğu yer ama oralara kadar gitmeye vaktim yok![]()
Renault üretimi 18 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 1.000 TL Mağazadan satılık sıfır - 48281852
Bunu aldim yarin geliyo bkalim
beyler gecen aldıgım jant lastık te lastık bıraz ucuz du bir turlu balans tutturamadık bugun mıchelin taktırdım onler 225 arkalar 255 duzeldi. dıyecegım su kı yenı lastık alacaklar ucuz dıe dandık marka almayın arabadan sogursunuz)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)