Benim aracım chipli(orta seviye) bu cumartesi rolling yapıcaz 307 hdi ile race yazılım ile gelebilirsen senin arabaylada deneme yaparız farka bakarız hoşuna giderse sanada yaptırırız aynı yere. Dimsport(internetten bakabilirsin 20 yıllık güvenilir italyan firması)
Bu arada jantlarına karbon kaplatabilirsin oldukça güzel izmirde var
DP Arıza fln yaktırdımı ? Yazılım peak kaç şuanda?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Dpf olan araçlar hariç çoğunda ışık yakmaz dizel araçlar, 2,05 peakti, kıstık, orjinali zaten 1,65 yürüyor üstlerde düşüyor westegate basıncı tutamadığı için, şu an 1,8 1,9u geçmiyor peak basınç.Orjinal araçla yazılımlı araç 7-8 boy fark ediyor özellikle denedik, orjinal megane dci gerçekten çekilir dert değil![]()
Mümkün değil gibi external wastegate olmadan aynı basınçlarla bir vitesi bitirmesi 1,4'e kadar düşüyor, ama çokta zorlamaya gerek yok çünkü arabalarımızın turboları wv caddy ailesinden kkk serisi bir turbo, çokta iyi sayılmaz çok basıncı sevmezGarett serisi bir turbo takmak istedim ama işler planladığım gibi gitmeyeceği için vazgeçtim, kendi turbosunun palleri büyütülmüşü mevcut elimde ama araca takmadım odaya süs yaptık şimdilik
![]()
Ne kadar hızlanabilirkiPassat turbo'lu accent yaptığımızda 184'lik 320d'yle yan yana gidiyordu
Onun kadar hızlanmıcak eminim, vereceği ilk tepki baskı balatası bizi kaldırmayacak, yaşlandık kafamız kaldırmıyor
Başta hedef belli ekonomi, hacim yok, bu araç sonuçta pd serisi özel bir dizelde değil, yazılım günlük kullanım için eğlenceli beyler yeterli bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)