emre by her yerdeki dynoyada çıkamaz hangisine götürceksin![]()
benimde bu hafta finaller bitiyo haftaya çıkma planlarım var.. o benimde kafamda soru işareti neresi iyidir??
sanırım vw tech sizin için en ideal olanı düz girişi dynonun yanlış hatırlamıyorsam
Arabayı Eyüp Duygun a vericem eti onun kemiği benim misali artık nereye götürür bilemem![]()
tamamdir ben büyük ihtimal haftaya çıkarım o zaman yazarım sana haftaiçi müsait olduğumuz bigünde gideriz bakarız=)
aynn bu hafta finallerim bitiyor haftaya haberleşiriz
arkadaşlar cuma beyaz coupemi aldım.2 gün istanbulda kullanıp, izmire oradan muğlaya geldim..ilk izlenimlerim gayet olumlu..edc çok başarılı olmuş 1 den 2 ye geçiş dışında vites geçişleri hissedilmiyor.sehirler arası sehiriçi +sdışı 900 km kadar yol yaptım.yok tutuşu ve frenleri de gayet olumlu...iyi bi tercih yapmış olmak gayet mutlu etti beni, aracın dikkat cekiciliğde cabasısanırım bu fiyata alınabilecek en ii tercihi yapmışız
)
hayırlı olsun aracınız.anladığım kadarıyla tek sıkıntı 1-2 arasında? nasıl bir durum war
Golf MKVII 1.6 Tdi
Aracınız hayırlı uğurlu olsun edcyi çok merak ediyorum benim alma imkanım vardı ama yeni bi sistem olduğpu için tırsmıştım açıkçası (:
1 den 2 ye geçerken vites genelde hissediyorsun benim aracımda edc aslında bu hızınada bağlı yani yavaş kalkarken oluyor bu genelde oda ilk viteste azcık hantallık var o yüzden sanırım..
ama hızlı kalkıcam abanıcam dersen vitese tıkır tıkır atarsın vitesi bişey hissedilmiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)