Bu bizim farlar kısada çok kısa mesafeyi aydınlatıyor,ayarıda yok.Kendi ayarlıyor sözde,parlaklık iyide mesafe çok kısa yahu.
Bu bizim farlar kısada çok kısa mesafeyi aydınlatıyor,ayarıda yok.Kendi ayarlıyor sözde,parlaklık iyide mesafe çok kısa yahu.
Sen şehirlerarası yola bir çık otobanda filan cidden kısa mesafeyi görüyorsun,uzunlar maşallahda karşı tarafa eziyet oluyordur.
Bu müzik sistemininde neresi 3D anlamadım,birde bu isimde olmayan müzik sistemliler varmış satılan.Onların hali ne olaki
Diğer dikkatimi çeken de frenleri,sanıyorum 35 metrede duruyor verilerde,eski Rs imin Brembo frenlerinden daha kısa demek,o 36 metreydi.Frenleme gerçekten çok iyi bence.
ogün bey bence siz memnun kalmadınız![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Arkadaslar gecen gun farkettim bagajda disemeyi kaldirince iki ince kablo tek sokette birlesmis ne bu kablo bilen varmi birazdan foto ekliycem
Megane 2 sedan bende kullandim 3 sene kadar guzel arac fakar 3 cok daha basarili. Yalniz 2ye bi pshop yapmistim harika olmustu bulabilirsem yarin eklerim![]()
alex turbo upgrade gelişmelerini bekliyorum
Golf MKVII 1.6 Tdi
Bende bekliyorum3- 3.5 bin civarında diyolar değermiki bu araba için sadece onun düşüncesi içindeyim...
Bence gerek yok , garantide birde araç.
Egzost sistemi , yazılım güncellemesi yada basınc kontrol aleti vsvs.. bu tip bi cihaz alıp gerektiginde acabilirsinde gibi seyler daha mantıklı olur.
Hee ama gözüm cok yukarıda diyorsan iş turbo-cooler ikilisinden geciyor Bugra![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)