allahtan kasko hasarsızlık indiriminin dibinde (%65).. groupama'da.. bir defalık hasarda hasarsızlığım %50 veya %60 a düşecek.. canımın sıkıntısından ve üşendiğimden tutanak da tutmadım..
allahtan kasko hasarsızlık indiriminin dibinde (%65).. groupama'da.. bir defalık hasarda hasarsızlığım %50 veya %60 a düşecek.. canımın sıkıntısından ve üşendiğimden tutanak da tutmadım..
Illa ki duzeltilir bu ama Ankara'da kim duzeltir bilmiyorum![]()
Madem herkes koydu bende koyayım
1 ay kadar önce geri geri gelirken jipin tamponuna dokundum sağ ön çamurluğumla
Boyasız göçük düzeltme ile hallolabilir ama %100 jilet gibi olmaz denilince boyatma kararı aldım
2 senede yaşadığım tek vukuat bu ön tamponu boyatmak dışında arka tamponuma kadar boyasız bir araçtı, daha da bişey olmaz inş![]()
Sanada geçmiş olsun dou![]()
Evet dediğin gibi %100 jilet gibi olmuyor astra varken denemiştim hiç memnun kalmadım belki benim götürdüğüm ustalardan dolayı sıkıntıda olabilir.
Sıkıntı yok kanka sağolasın, 5 km/h ile dokunduğum için kaza diye saymıyorum
Ben boyatırım valla hiçte acımam resimleri ortada![]()
sana da geçmiş olsun doğu kardeş.. burda sen vurmuşsun biraz olsun suç bende dersin üzüntün azalır.. ama benimkinde adamın görmeyen gözleri yüzünden yaşandı bu kaza..![]()
![]()
Doğukan abi geçmiş olsun.Abi bence içten davlumbazı çıkartıp elinle bi oturtsaydın orası düzelebilirdi sanırım.Çizikleride pastayla gider veya kamufle edilir gibi duruyor.Çamurluklar metal değil sanırım bizim şirket meganı plastikti.metalse yazmadım say abi![]()
o değil ben şimdi bu arabadan da soğurum.. kaza yapınca o arabadan soğuyorum..![]()
![]()
Soner geçmiş olsun öncelikle,bence ucuz mazot peşinde koşmayacaktın,ikincisi bu renk araçlardan hep korkmuşumdur,yol rengi olduğu için dikkatten kaçıyor.Kısmetsizlik olmuş,satarsın sen bunu bence.
ogün hocam bilsem başıma bu gelecek, değil ucuz mazot bedava 1 depo mazot bile almazdım..
olacağı varmış.. kör bir adam geldi vurdu napacaksın?
o değilde bu kadar uğursuz bir günün ardından şu oynadığım süper lotodan bir 6 yı bilsem..
süper olur![]()
![]()
megane'ı hediye ederim birine
![]()
![]()
Hasarın ilk anları stresi yarın daha azalır üzüntün,sonra serviste kaskodan filan değiştir,birde komple pasta cilaya sok aracı.Unutursun kısa zamanda.Sarmadı satarsın 2-3 az paraya.Cana geleceğine mala gelsin,sktr et.
öyle tabi.. sağlığımız yerinde ya şükür..
bu kör adam allah korusun beni uzun yolda denk getirseydi, direk üzerime sürer pert ederdi beni![]()
gariban adam da üzüldü gerçi çarptığına.. olacakmış demekki..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)