Ben preslenmis yaydan rahatsiz oldugum icin red eagle onler 5 arkalar 4 takicsm bsklim nssil olacak
Taktırdığında foto ekleyip,sertliği nasıl, yol tutuşu nasıl burda paylaşırsan çok sevinirimcoil dışında alternatif olsun en azından
![]()
35 yanak aracı nerde kaç jantla süreceksiniz![]()
Dün bi aksiyon yapmadım yaabu arada biraz fazla zorlamışız heralde dün bi çıktım direksiyon fena sallıyo indim baktım lastiklere bişey gözükmüyo dedim acaba bijonlardanmı diye yokladım hemen bijonlarda boşlukk varmışş
neyse sıktımda sorun yok allahtan tırstım biraz başta=))
35 yanak tr yollarında yazık
Golf MKVII 1.6 Tdi
Tarıkta yazmış zaten taban genişledikçe yanak kendini tölere ediyor mesela 215 40 18 in yanak kalınlığıyla 245 35 18 in yanak kalınlığı arasında ben bir fark göremiyorum
O kadar dönmeye olur tabi eve gittim kusucaktım az kalsınCanını aldın arabanın
![]()
![]()
ya emre senin önlerde 215/35/18 vardı arkalarda 245/35/18 vaardı hatta son buluştuğumuz akşam bakmıştık 40 değil diye biliyorum
dyno dyno dyno
Golf MKVII 1.6 Tdi
benim kafada 35 kalmış![]()
bardak altı gibi gözlük kullanan bir dingil yüzünden arabamın sol kapısı yamuldu..![]()
bu kapı değişim olmadan düzelir mi?![]()
Geçmiş olsun
Kapı sacını değiştirmeden düzelip boyanırsa dalga dalga olur diye düşünüyorum daha iyi anlayan arkadaşlar vardır tabi.
yaw değişim olunca da ağır kaza sanacaklar.. adam gibi fotolar çekip saklasam mı napsam?
durduk yere 2 milyar değer kaybetti araba.. full'den ucuz mazot alacağım diye iskitlerin içinden gidiyordum.. ankaralılar bilir. çevik kuvvetin arkası, eski sanayi. ortada minik kavşaklar var. ben direk karşıya geçecektim, bu dingil sol yoldan geliyordu, sola dönecekti.. ***** gözü iyi görmediğinden beni sağa dönecek gibi gördü şak diye arkadan tıkıladı..![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)