User Tag List

Sayfa 328/492 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
9339 sonuçtan 6.214 ile 6.232 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

couper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megy +yazılım ve Leon 125hp+yazımlı ile denedik uzadı gitti (ikiside yazılım dışında stock) o yüzden megy nin yazılıma yazılım ile geçmesi zor.Megy nin en az 160-170 hp olması lazım tecrübe edildi. ( kıyaslanması doğru degil ama öylesine sıkmıştık)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben stock la denedim sıradan bi yazılımım vardı öle ucuk kacık deil ... birde hava filtresi vardı 1.4 tsi leon 2 den ben 3 den basıodum 2 boy civarı acıorum 190 a kadar fln sıktık ....
    122 lik dp siz aracın uzunda gecmesi enteresan olmus yazılımsal bi sıkıntı olmasın ??? tsi motorlarda dp her zaman güc verir bu arada yazılımlı ve dp li golf de ilk bastıgımızda o 2.vites ben 3 de 2 mizde ilk vitesler bitene kdr 1 cm bile öne cıkamıoruz kafa kafaya gidiourz daha sonra yavas yavas acıo ... bir arkadasda dizeller gecemez demis ama yeni kiaların dizelleri fena gidio yazılım sonrası rahatlıkla gecer yazılımlı 1.4 leri
    valla bende + vermedi başka bi sıkıntıda olabilir dediğin gibi.bi ecufast yapıcaz heralde duyduguma göre ordaymısın hep arkadasım ecufasta yaptırmıs anlatıyo seni,cok meraklı şunu yapsak nasıl olur bunu yapsak nasıl olur senin gibi diyodu

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bende + vermedi başka bi sıkıntıda olabilir dediğin gibi.bi ecufast yapıcaz heralde duyduguma göre ordaymısın hep arkadasım ecufasta yaptırmıs anlatıyo seni,cok meraklı şunu yapsak nasıl olur bunu yapsak nasıl olur senin gibi diyodu
    ahaha artık öle deilim baslarda vardı bi heyecan zamanla herseyi anlıosun bu arada yukarıda bi arkadas yazmıs c30 la ilgili bütün dizeller aynı performansı tabikide vermiyor ... yazılımın nerde ne seviyede yapıldıgı da aracların motorlarıda , aracın yürüyüsünü sürekli deistiriyor ... yani stock iken 2 arac denesin ... yazılımdan sonra denesin basta gecen araba 2 aracada yazılım atıldıktan sonra gecilebiliyor veya bir araca downpipe yaraken digerine yaramıya biliyor ... bu arada arkadasının ismi ne
    edit : downpipe ın capı ve borunun seklide cok önemli ne dp ler gördük aracıya sıkıstırıyo yada turbonun basıncını tutamıo dümdüz yapmıslar araba ölüo downpipe olayı tsi da yavana atılıcak bi durum deil ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahaha artık öle deilim baslarda vardı bi heyecan zamanla herseyi anlıosun bu arada yukarıda bi arkadas yazmıs c30 la ilgili bütün dizeller aynı performansı tabikide vermiyor ... yazılımın nerde ne seviyede yapıldıgı da aracların motorlarıda , aracın yürüyüsünü sürekli deistiriyor ... yani stock iken 2 arac denesin ... yazılımdan sonra denesin basta gecen araba 2 aracada yazılım atıldıktan sonra gecilebiliyor veya bir araca downpipe yaraken digerine yaramıya biliyor ... bu arada arkadasının ismi ne
    edit : downpipe ın capı ve borunun seklide cok önemli ne dp ler gördük aracıya sıkıstırıyo yada turbonun basıncını tutamıo dümdüz yapmıslar araba ölüo downpipe olayı tsi da yavana atılıcak bi durum deil ...
    benim araba hem basınc tutamıyodu+cok pik atıp kesiklik yapıyordu.
    160 lıkta yarıyo olabilir ama 122 de heralde yaramıyor ,zaten markalar yapmamıslar bunlara bişey.senin sıkıntın kesin sundan sundan diyen olmadığı için yazılımsal sıkıntım da vardı.bilemiyorum,bizim arkadas 1 kere gitmiş zaten adı murat desem tanımazsın

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmıs sayfalara bakarsan muhabbetı donmustu , gecen hafta yazılım+egzostlu tsi aracı bi arkadasımız 3 boy cıvarı gecdı..speclerıde yazılım,filtre,downpipedı.
    Kanka denediginiz arkadasimizin rollingle alakasi yok

O arabayi ben kullanirsam gecmeniz zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim araba hem basınc tutamıyodu+cok pik atıp kesiklik yapıyordu.
    160 lıkta yarıyo olabilir ama 122 de heralde yaramıyor ,zaten markalar yapmamıslar bunlara bişey.senin sıkıntın kesin sundan sundan diyen olmadığı için yazılımsal sıkıntım da vardı.bilemiyorum,bizim arkadas 1 kere gitmiş zaten adı murat desem tanımazsın
    bnm bundan önce 122 lik sciroccom vardı.... aynı sıkıntı vardı cok peak atıodu basınc kacırıodu ( revoda yaptırmıstım yazılımı ) sonrada motor kendini korumaya alıodu turboyu kapatiodu 80 hp atmosferik olarak geziodum yazılım cok önemli revo bu durumu cözememisti , para iadesi yapmak zorunda kalmıstı ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm bundan önce 122 lik sciroccom vardı.... aynı sıkıntı vardı cok peak atıodu basınc kacırıodu ( revoda yaptırmıstım yazılımı ) sonrada motor kendini korumaya alıodu turboyu kapatiodu 80 hp atmosferik olarak geziodum yazılım cok önemli revo bu durumu cözememisti , para iadesi yapmak zorunda kalmıstı ...
    downpipe vardı dımı .
    bende dp yokken iyi.işte aynı kişinin yaptığı yazılımda dp siz olan dp liyi geçiyor.
    bende öyle bişey olmadı ama pik atmaktan turbom zarar gördüğü için basınc basamıyordu az basıyordu sonrada limp moda geçti ardından turbo değişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende dp yoktu dp siz yapıodu bu sıkıntıyı ... eger aracın stock iken yapmıyoda dp varken yapıosa büyük ithimalle downpipe ın dar yada fazla kıvrımlı gelmistir peakte egzozdan atamayıp dupmvalve den dısarı tahliye ediyordur bu durumdada aracın istedigi basıncı bastıgını zannediodur motor gücü kesiodur... bu senin aracına fazla back pressure yaptıgını icin turbo pallerinede zarar vermis olma ihtimali yüksektir bu yüzden deismistir turbon gecmis olsun ... dp yi daha bilincli bi yerde yaptırmanı tavsiye ederim

not : bu arada motorlar aynı olsa bile , rodaj veya fabrika cıkıslarında ufak tefen farklılıklar olur yani aynı yazılım tamamen aynı sonucu vericek diyede bisi yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane konusunu hiç ettik k.bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende dp yoktu dp siz yapıodu bu sıkıntıyı ... eger aracın stock iken yapmıyoda dp varken yapıosa büyük ithimalle downpipe ın dar yada fazla kıvrımlı gelmistir peakte egzozdan atamayıp dupmvalve den dısarı tahliye ediyordur bu durumdada aracın istedigi basıncı bastıgını zannediodur motor gücü kesiodur... bu senin aracına fazla back pressure yaptıgını icin turbo pallerinede zarar vermis olma ihtimali yüksektir bu yüzden deismistir turbon gecmis olsun ... dp yi daha bilincli bi yerde yaptırmanı tavsiye ederim

not : bu arada motorlar aynı olsa bile , rodaj veya fabrika cıkıslarında ufak tefen farklılıklar olur yani aynı yazılım tamamen aynı sonucu vericek diyede bisi yok
    knk sen şuan dplimisin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    knk sen şuan dplimisin?
    evet ama bagajımda duruyor ordan güc vericegini sanmıorum knk bide yazılımım güncellencek bi ara yola cıkıp ayarlamamız lazım eski yazılımım hamit abinin pc sindeydi ona format atılınca uctu i bnmkide serviste gitti ölesine bi tane yaptırdım alper abiye dp yi takınca cıkıcaz tura ayarlama yapıcaz ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 4etkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjınal multımedya aldım dün yeni çıkanı 1500 tl den zar zor %20 indirim yaptırdım 1200 tl odedım montaja 100 tl istıyolar hem orjınal parca satıp hemde montaj parası tuhaf zaten bugun gıdıp ıade edecem içinden çıkan kumanda evdekı televızyonunkınden daha buyuk aracımda zaten bluetooth var gerı vıtes kamerası olmasada olur bıde tamponu deldırmanın bı anlamı yok isteyen varsa yada ındırımlı alamıcak olursa aldıgım tutara verebılırım
    hocam ben talip olabilirim urune. fotolari var mi acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abovv konuda ne muhabbet dönmüş böyle kaçırdık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen kaçırdık ya 15 dkdır yazılanları okuyorum

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka denediginiz arkadasimizin rollingle alakasi yok

O arabayi ben kullanirsam gecmeniz zor
    hangini sen kullanınca kanka

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangini sen kullanınca kanka
    leon u diyorum

pilotaj farkı baya var arada yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben arkadasımın 1.5 dci ına bindim 4 kapıydı 105 hp (stock) , arkadasım 1.2 tdi (box lı) polosuyla kalktık megane da 2 kisiyiz , polodada woofer ses sistemi falan filan var bagajda alet cantası ... 0 dan kalktıgımızda doldurmama ragmen 120-130 a kadar poloyu yakalayamıyor megane 3 defa denedim hatta kendim bile inanamadım ama yakalayamadım ... giuliettayla oldugumda ise stock halde basta polo kafa cıkarıyor daha sonra hemen önüne geciodum ...
    Megane kaç model?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane konusunu hiç ettik k.bakmayın
    önce nası röno yazcanı öğrennn konumuzdanda çık!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu seviyorum ya gece hep yeni mesajlar oluyor güncel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)