Problem yok kanka , o zamanda hadı kafa burun olsun
He bide sonra bizimkine gecersin oylede denerız hehehe.Totalde 1.5 dci'dan iyi birseyler cıkıyormus ugrasınca onu görmüs olduk..
edit: 2.vites 2.vites basınca fark oluyordu zaten.Megane 3. tsi 2. vites basınca kafa burun gidiyorlardı zaten..
Ya bu bizim kapıdaki kolonlar kaç watt bilen var mı acaba? 130W lık pioner 2 li kolon buldum 99 tl ye dartyde sizce almaya değer mi ? Ses biraz güzel olsun istiyorum. Çok kalın değil tiz ve temiz sesama basslarda azcık iyi olsun istiyorum. Ne önerirsiniz acaba ?
Can benim düş benim ellere nesi?
5-7 wattan fazla değildir. Bakmayın öyle teybi açınca gözüken 3d arkamys süslü püslü girişleri bi cacık yok
130w yı besleyecek bir ana ünite yok malesef yine pırtlayacak börtleyecek hoparlörleriniz
4 kanal bi amfiyle beslerseniz paranızın karşılığını daha çok alırsınız.
maşallahh bu hali kirliyse temizini merak ettim![]()
aynen![]()
![]()
İzmir li megane cılar hadi havalar güzel bu ara yapalım bi buluşma foto çekilelimgeçen akşam 34 DT yle karşılaştık..selamlaşıp bostanlı sahile kadar arkalı önlü geldik..bigün de hep beraber yapalım bari foto falan çekiliriz
![]()
Arkadaslar park ampullerini turuncu olarak degistirmek istiyorum bu dipsiz ve cift duylu muhabbeti ne acaba ve orjinal park ampulleride cift duylumu?
Beyler benimde plaka aydinlatmasinin cam kapaginin biri dusmus. Led ampul takmistim oraya kapak olmadan isik etrafa dagilmiyor. Nerde bulabilirim onu bi bilginiz varmi? Servisi hic karistirmaya gerek yok simdi durduk yerekaput keceside alicam beraberinde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)