ok,dizel araba lazım bana,cok geziyorum+basarım,50-53 milyara kadar ne alınır dizel+genç işi benim aklıma coupe geldi?
Printable View
Cam tavanın yanında aranacak donanım deri değil navigasyon ya da bi-xenon olmalı bence :)
Beyler şu tanismayi detaylandiralim artik maca gidecek olan var izlemek isteyen var. Cadde de ki trafik maalum mac saatinde. Acaba cuma gunune mi ertelesek? 2 arkadasim daha gelmek istiyo ama maca gidicek adamlar icicez fln diyolar. Topluluk ne karar verirse ben teklifimi yapip kaciyorum hadi eyw :D:D:D
Yani benim icin farketmez gunude onemli degil daha guzel bi organizasyon cikar diye diyorum ;)
Listeye bizden 2 megane coupe daha ekleyebilirmisiniz
harika emre-e bi zahmet :))) prof. resim çekimleri için eleman aranıyorrr
Sende geliceksen ekliyorum listeye.
Güncel liste ;
1) by_alex
2) emre-e
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs
7) Dou
8) barti
9) Furkan ( barti'nin arkadaşı)
10)zz coupe
11)iLkay
12) HB megane
13) alpello
14) Coupe 1 :D
15 Coupe 2 :D
Bu diğer 2 coupeninde plakalarını alırsak öyle yazalım :)
Evet listedeki arkadaşlar organizasyon için fikir alalım :D
Yoldanda megane toplariz :D :D
bi showrooma uğrayalım o zaman :)
Beyler bu gece itibariyle istanbuldayim organizasyona insallah geliyorum bu yer kararlastiralim artik ikea iyi gibiydi bence emre sen karar ver sen plan yaptin soylr vi yer herkesin niyeti var zaten bulusmaya gelir herkes sanirim gunduz ikea iyi olur bence veya aksam es:)
Beyler Bir depo önce Shell Fuel Save almıştım, şimdi GTL doldurdum. Aralarındaki fark muazzam. Fuel Save de özellikle yokuşta kalkarken baya gazlamak gerekiyordu, araba hantallaşmıştı. GTL de araba çok daha atak, gaz tepkimesi daha yüksek. Paylaşıyım dedim.
buluşma ne oldu?? saat kaçta toplanıyoruz arkadaşlar :)
Bu listede aleks yazan arkadas eker sizi :D
hangi gün şimdi birden cuma dendi
pazar mı cumamı