pro 135-140 arası ozaman ben box la 160 alıyordum dynoda yazılım baya bı soft olmus cunku 115 128 arası fark sadece yazılımdı
Printable View
ceed 1.6 crdı a3 1.4 tfsı.webm - YouTube
bende box(160 bg ) var a3 1.4 tsı 122 lık dsg superchıps yazılım egzos hava fılteresı 155 bg
benım 4 ılerı klasık at sanzıman cok yavas kaldıkı ona ragmen 0 danda kalktık cunku rolde cok fark attım her seferınde
Proceed 14x hp di yanılmıyorsam yani dediğiniz gibi soft ama yazılım 2. denemede oturmuştur diye düşünüyorum bizde son yazılımdan sonra max 100 km yapıp öyle denemiştik.
Sağolasın buğra jantlar için gerekirse düşünebilirim :) ceed e anca tutunuruz gibi geliyo sadece yazılımla denildiği gibi dci la ceed geçmek baya zor değil imkansız gibi sonuçta alınan güçler ortada arada min 15 hp vardır diye düşünüyorum.
Evet erol ilk denemeye göre baya fark etti araç dediğin gibi jantlar sac olsa 1 boy falan önde giderdik heralde ama denediğim proceed 14x hp di yanlış hatırlamıyosam :)
O zaman bizde kalkış yaparız tesellimiz olur otomatiğe karşı=)))
Yok Yok ben kalkışta iddalıyım hemde kar lastiğimleeeeee:D
Bugra veya sen deneyin derim ceedle.
Videoda ki A3 sanırım sizi gecemez..
Benim yazılımı güncelleylim eyüp ben denerim:D
By buğradan güçlü o yüzden buğra bize jantları versin deneriz eheheh :)
Senin baskıda yenidir benimki gerilerden gelmeye başladı 45.000 km oldu her atlamada dur kalk dur kalk bide üstüne hergün sabah akşam köprü trafiği olunca :D
Farketmez benim için birimiz feda olucak illa senmi olmak istiyosun:D
Şaka bi yana güzel bi havada ben denemek isterim cee'dlerle nedir ne diildir görmüş oluruz hepimiz
Emrahin filmlerine dondu lan adam assa mahalleden geldi ezdi gitti ahaha
Bence çıkarız biz cee'dlerle denicez diye sonra senle alır başımızı gideriz kesin:D
Onu diyorum bende emrahta dogustan ezikya :D
3 boydan fazla ezilirsek acı olur cidden=)