kaçda olucak bi uğrarım kanka :) ikea yakın bana
Printable View
kaçda olucak bi uğrarım kanka :) ikea yakın bana
Listedeki arkadaşlara sesleniyorum
Mekan olarak : ikea kapalı otopark
Tarih : 15 nisan ( yarın )
Saat : 13:00
1) by_alex ( katılıyor )
2) emre-e ( katılıyor )
3) McKrop
4) dt8677 ( belki )
5) serqan23
6) volkan_gs ( katılıyor )
7) Dou ( katılıyor )
8) barti ( katılıyor )
9) Furkan ( barti'nin arkadaşı) ( katılıyor )
10)zz coupe
11)iLkay
12) HB megane
13) alpello
14) Coupe 1 ( katılıyor )
15 Coupe 2 ( katılıyor )
Beyler emre yle konustum dm den sizede soyliyim ben bulusma iptal olmustur diye biraz rahat davrandim Bursadan gelicem anca 17.00 de orda olabilirim dagilmazsaniz herturlur orda olurum. Son ana kadar bekledim bulusma saati yeri falan cok gec belli oldu gelemezsem kusura bakmayin.
Katiliyorum
Son güncelimizi yapalım biz yarın saat 13:00 te ikea da olacağız gelecek arkadaşlar için numaramı yazayım bana cepten de ulaşabilirler. 0537 246 38 doksan iki
Yarin 1de mekandayizzzzzz :D
Resimler ?
Herkese günaydın biz buğrayla en geç 1 gibi mekandayız yukarıdaki postlara numaramıda yazmıştım , görmeyen duymayan kalmasın :D
aksam baktıgımda kımseden ses cıkmayınca ıptal olur dıye dusunup bı plan yaptım. emre numaranı aldım. işim biter bitmez arıyorum seni :)
Kardesler bugün saat 1 de orası muhtemelen ciddi kalabalık olur,havanın tadı tuzu yok,bugün avm sapıklarının gunü :D
Hasarsiz çıkarsınız inşallah. :) yeni evlenecek çok çift gelir bugün ikeaya demedi demeyin...
Emre doğru yolu bulmuşsun hayırlı olsun yavrum 1 hafta bana bırak arabayida bı tecavüz edip geri veriyim,sana kalsa yok abi çok basmayalım,cam filmi çekmeyelim :)
Ben babayla konuşurum bisi demez sever beni :)
ya ben dün baya içtimde erken buluşmayamı karar verdiniz 1 de ana baba günü oluyor oralar sanırm
kankalar bu ikea tam nerde onu biri söylerse bende bi gitmeye çalışıcam ayıp olmasın
Nedenini anlamamakla birlikte suan bombos yollar erken cikayim bekletmiyim dedim 10dk surmedi acibademden gelmem :)
Sile yonune dogru giderken besiktasin tesislerine gelmeden sagda kaliyor ikea
İkea acik otoparktayizz bizz
ben gelirsem bakırköyden çıkıcamda arkadaş çıkma diyo geri dönüşün olmaz trafikten diye maç var ya
Biz 6 araba kalamisa geciyoruz..