tam devrinde vites atıomusum iyi hissetmişim...
Printable View
tam devrinde vites atıomusum iyi hissetmişim...
bende dün gece fark ettim 2500 gibi attıgında çok güzel gidiyor araba :D
yok ben caddebostana gidip geldiğimde fark ettim :hehe:
benim 4000 oldu bugün hala 7 litre ortalama :)
O gösterilen eğri ile dyno eğrisi tamamiyle farklı
2500-4000 arası kullanılmalı performanslı kullanım için
Zaten bunu sizin yolda hissedip ona göre vites atmanız lazım
4000 in üstü artık biter araba yazılımsız hali mesela
Yada 2500 ün altındayken mesela 1500 deyken gaza tam basarsanız tepki vermeyecektir.
Ben günlük kullanımda hep 2000-3000 arası kullanıyorum
Dümdüz yolda giderken bile 2000 in altında arabayı yürütmem(motor soğuk değilse), gazlamıyosamda 3000'i geçmeden vites atarım.
bende bunu sorucaktım bu arabayı 2000 3000 dewır arasındamı goturmek yoksa bır ust vıtestemı goturmek daha saglıklı yada mantıklı...
zaten 2000 devirin altında pedala fazla basmak zorunda kalıyorum, hem fazla yakıt tüketimi arabanın zorlanmasıda cabası.. 2000-3000 sakin kullanımda ideal ben de öyle kullanıyorum..
Megane coupe. Larin motoru benim kangoo yla aymi galibaa
bende simdi kangoo coupe oldum heralde ;)))))
90km hizda 6ya artigimda devirden dusuyor fakat 5ile godersm hem anlik yakit dusuyor hem ortalama bu denektir ki 6sadce yuksk hizda raatlatmak? ??
Soruları yeni gordum
Orjinal yazılımlı haliyle 2000 devirin altı çok kötü. İster istemez 2000 devirin üstünde kullanmak zorunda kalıyorsunuz.
Yazılımla alt devirler (özellikle 1400-2000 arası) %40 falan toparlıyor, daha kullanılabilinir hale geliyor.
Ben genellikle 1800-3500 devir arası kullanıyorum, ama günlük sakin kullanımda 2000-3000 arası iyidir. Tabi bu size kalmış
Yaziliksan sora motor sesi cogalan var mi? ??
Dip gazda hafif degisiyor motor sesi bunu sorduysanız.
Benim videom yok ama stok 105lik ile kalktigimizda ilk kalkistan itibren kopa kopa godiorum
yazilimli 85lik ile denedim 2den soora ona da byee diorum
corsa sport ile denemeleri hic solemiorim bile
bitek astracgazihan yazilim beni 1boy gecti ki turbo hortumumda kacirma oldugu halde...