ne yapmıyoruz? 1.5 dci'ımıza sebring ekzoz takmıyoruz :) bütün motor sesi ekzozdan çıkıyor sanki :)
http://www.youtube.com/watch?v=SN-IRl2jDMQ
Printable View
ne yapmıyoruz? 1.5 dci'ımıza sebring ekzoz takmıyoruz :) bütün motor sesi ekzozdan çıkıyor sanki :)
http://www.youtube.com/watch?v=SN-IRl2jDMQ
sabah işe gelirken bir kamyonun lastiği patlaması sonucu fırlayan lastik parçası ön tamponumu komple kırdı. :( çok sinirlensemde elimden birşey gelmedi acaba o lastikler kaç yüzbin km yaptı çok merak ediyorum gerçi bunada şükür kaputa fara yada en önemlisi camada gelebilirdi :( tampon arkasında pervene cooler gibi şeylere zarar vermedi ama tampon nanay sis,ek,alttaki orj tampondaki plastikler baya baya parçalandı :(
Var bu aralar bizim arabaların üstünde bir şey çözemedim..
2 hafta önce Tem de köpek önüme fırladı ön bodykit parçaladım..
Bugünde sabah salak kamyonun biri önünde olmama rağmen yol vermiyim diye gazlayınca sol arka çamurluğumdan dokundu.. Hafif çizik + göçükler oldu bende de :mad:
Allah beterinden saklasın ne diyim..
Geçmiş olsun beyler
Geçmiş olsun
Siz yine sanslısınız
Ben arabayı ilk aldığım zamanlar ön camını değiştirmekten arabayı kullanamıyordum, ön cam beklemekten
1 kere köprünün ortasında kaldırım taşı çarptı, kaldırımda yok halbuki köprüde
1 kere otobanda giderken mıcır çarptı çatlattı
1 kere de yine otobanda 120-130 giderken ön camıma üst geçitten kedi düştü
Allahtan kaputa ya da tavana gelmedi 3 üde, camcıyla kanka olmustuk
dou bahtsız bedevi oluyosun bu durumda köprü üstünden kedi mi düştü :D ahuahuah töbe töbe ya
Sadece kedi olsa içim yanmayacak hani bi şanssızlıktır olur derim
Köprünün ortasında 100 ile giderken camıma kaldırım taşı giriyor, allahtan sekip gidiyor hiç bir yere çarpmadan ne kaput ne tavan
Ama kaldırım yok köprüde ilginç tarafı bu :)
Geçmiş olsun..
hakkaten toplu lanet var herlade üzerimizde. hepinize geçmiş olsun tekardan.
bu olayların dışında bir sorum olacak sizlere. dün bir kız arkadaşım aracın içindeyken, bu araba niye traktör gibi çalışıyo diye bir soru sordu ve çok içerledim :)
bu yüzden motor izolasyonu konusunda çalışan bir firma var mı, biliyor musunuz? fikir amacıyla bir fiyatlarını almak istiyorum.
ziebart a falan baktım ama adamlar sadce aracın altını izole ediyorlar. benim istediğim motor kaputu içine uygulamlarını yapsınlar.
Bugün aracınızı bostancı sanayide gördüm geçmiş olsun
Motor sesi konusunda type-r dan sonra çiçek gibi geliyor sessiz sessiz ilerliyoruz hiç sıkıntım yok kız arkadaşımla ilgili :D
megane DCi cılar chip yaptırmıyor musunuz arabalarınıza? :)
kedi nedir yahu ahaha ben olsam satarım o arabayı böyle şansıma diyip :)