Bugra duy sesımızıı 24 saat gecdı konusamadık![]()
ön tampon bizimki gibi olsa satıp yeni kasadan alma fikri banada uyarda o yeni tampon biraz iğrenç gibi geldi![]()
@Velter aynı fıkırdeyım , gayetde iyi satıyorken makyaj işi olmadı..
Şimdiii akıllardakı soru yazılımlı 1.5 mi stock 1.6 dci miiii![]()
Pschiptuning standart harita varsa kafa kafaya , hız arttıkça 1.6 alır ... (binmiş gibi konuşayım)
Agresif dumanı bol şeyler varsa 1.5 çok fark atamaz ama alır bence...
0-100= 9.8 sn 130luğun...
Golf MKVII 1.6 Tdi
Yaaa ben 2009 mayısta aldım aracı o nasıl oluyorİlk geldi tanıtımda aldıydık...
Tam zamanında oldu makyaj açıkcası görüntüsünde değilim ondan yana sıkıntı yok ...
Motor güncellenmesi iyi oldu gerçekten...Görselde abartı fark yok zaten.Ama led'ler çok şık duruyor bence
EDİT: Coupe'lerdemi ispanya üretimi ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
yazılımlı 1.5 DCi, stock 1.6 yı alır hocam.. ama agresif yazılımlı yani 140 hp'lerdeki bir 1.5 olmalı...
buna adım gibi eminim....
arabam.com Megane RS trophy testi...
Renault Megane RS Trophy Saygıyı hak ediyor - RENAULT testleri Arabam.com'da
Adamlar her versiyonu getirmemekte haklı.2 tane satabildilermi acaba koskoca TR'detrophy
Golf MKVII 1.6 Tdi
Dünyanın en iyi önden çekişlisi seçildi Megane RS Trophy. Nürburgring de en iyi zaman şu an Meggy deRenault Mégane R.S. Trophy sets a new Nürburgring record on Bridgestone Potenza (Full version) - YouTube
nasıl oluyo da beygir ve tork bakımından düşük olan bir araba daha iyi zamanı yapıyor anlamıyorum. BMW M6 ve Mercedes Benz C63 AMG den daha iyi zaman yapmış inanılır gibi değil. Yol tutuş bakımından bakarsak önden çeker arkadan çekerlere göre daha iyi mi yol tutar? hiç arkadan çeker bir araba olmadı bilir kişiden cevap bekliyorum
gerçi bizim coupeler le bile rahatlıkla dıştan c180 tokatlanıyosa ki dou nun S te panamera tokatladığı rivayeti var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)