Ben de orjinal jantları lastikleri 25bin km de cıkarttımserviste en son 6mm diş vermişlerdi ama jant değiştirince mecbur çıkarttım
![]()
Yazılımı açtır panpa
Golf MKVII 1.6 Tdi
sana güveniyoruz ben geliyorum o gün photoday yapmayı unutmayalım)
Volkan kardesim bgun selam vermisin arkadastaydi araba anliyamamis o an bu kim fln demis sonra soyledi bana yanlis anlama sakin![]()
Dostum pistte gitmek ayri bir keyif, yapacagin sureyi cok kafana takmadan guvenli ve sorunsuz sekilde turlari tamamla, inan arabanin limitlerini ogrenebilmek icin en iyi firsat bu. Yalniz virajlarda pistten cikmamaya dikkat et. Pist cevresindeki toprak zemin asfalta gore oldukca dusuk seviyede oldugundan on takim ayarlarini kesin bozarsin cukura gir cik yapinca o hizlarda.
Demin dedigim gibi, amac arabanin viraj tepkilerini ve virajlardaki sinirlarini tecrube etmek olunca acayip keyif alacaksin organizasyondan. Keske bu seferkine katilabilseydim, birlikte cikardik piste; denk arabalarla cok keyifli oluyor pistte donmek.
Boya atma sorunu yaşayan arkadaşımız kimdi acaba?
Kaputta çok ufak bir noktada aynı şekilde astar gözükmeye başladı kuş pisliğini silerken, izlediği süreci öğrenmem gerekiyor.
18 inç jant alıcam arkadaşlar model olarak yardımcı olurmusunuz yakışıcak bir model tırlatıcam yoksa![]()
bendim ama benim cok fazla yerde var. 10 15 tane farklı yerlerde büyük dökülmenin yanında özellikle tavanda ve kaputta tas eziğine benzer küçük boya atmalarıda mevcut.
buda açtığım konu
http://www.techturkey.com/forum/gene...ya-sorunu.html
3. seansimi daha ogrenemdim ama ona arkadasimi yanima alarak ciktim. en ii surem 1:02
pistte daha tecrubeli biriyle 1;00 gorulebilir bence. cok eglenceli arkadaslar pist tecrubesi, denemeyen herkese tavsiye ederim
eyvallah volkan valla ıcıme dogmustu senın soyleyecegın4300k ampul takıcam ya sarı sarı cok tutuldum bu ara uzunlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)