geceuçuşu diye bir forum var orda sadece bu olaya (xenon bixenon vs) değinilmiş merakı olanların bakmasını öneririm.
geceuçuşu diye bir forum var orda sadece bu olaya (xenon bixenon vs) değinilmiş merakı olanların bakmasını öneririm.
bilgi karmaşası olmuş. bizim uzunlar şöyle çalışır;
xenon merceğin içindeki perde kalkar + far içerisindeki bir uzun ampul yanar
Coil var gibi çıkmışgittikçe alçalıyormu acabaaa
![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
beyler bi akıl danışayım size var mı fikri olanservise bırakayım kasko mu halletsin? kaldırım kenarlarında araba park etmesin diye koyulan kısa metal direğe sürttürdüm
ayrıca lastik yanaktan yırtıldı. Kasko lastiği karşılar mı?
edit: sürtürdüm değil baya bildiğin girdim dönerken tam da köşeye koymuşlar
![]()
Kasko lastigi karsilar diye dusunuyorum, mesela logar kapagina karteri carptim vb. hasarlari karsiliyorduServisteki hasar danismanina veya sigortaciniza sorarak en dogru bilgiyi alirsiniz
Tahmini masraf cikarttirin, ona gore kasko mu cepten mi diye karar verirsiniz.. Hasarsizlik indiriminiz yoksa cepten odemeye hic gerek yok tabi
Gecmis olsun
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
Kasko lastiğide karşılar, indiriminiz yoksa ordan yaptırın, indiriminiz varsa bozduğunuza değecek mi iyi hesaplayın.
Güvenilir bir servis varsa gidip konuşun kaskodan yapılacak falan demeyin ona göre fiyat çıkarsınlar, kasko deyince ne bulsalar değiştiriyorlar fiyat yükseliyor çünkü.
gecmıs olsun kasko lastıgı karsılıyo sadece senden yıpranma payı adı aldında 4/1 5/1 gıbı bı katılım parası alıyolar bılgın olsun
Arkadaşlar aracımı satıyorum aklınızda bulunsun.
Renault Megane 1.5 DCi Impressor 2012 Model 52.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 90209724
çok geçmiş olsun :/
saolun arkadaşlar Allah kimseye kaza bela vermesin. Pazartesi gününe randevu aldım servisten önce bi gittim gösterdim aracı 250+kdv ile 900 arası lastik hariç masraf çıkar dediler neden o kadar uçurum var arada anlamadım açıkcası. Marşpiyeli ben hallederim dedim ama fiber çok sırıtcak gibi ayrıca kasko body kitide karşılıyo mu acaba? sonradan takıldığı için bence karşılamıyo olması lazım ama o konuda bilgisi olan? Lastiği karşıladığına sevindim çünkü tanesi 400 lira dediler continental sport contact2 bilmiyorum ne derece doğru. Tekrar saolun
Aynen aracin sase numarasindan bayi cikis donanimlarina bakiyormus exper, orijinalinde o parca yoksa karsilamaz ama orada hasar danismani ayarlamaya calisabilir onu da, bi rica edersiniz.
Servistemi taktırdınız marşpieli serviste taktırdıysanız durumu anlatırsanız hasar danışmanı halledebilir tarık arkadasımızında dediği gibi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)