konu dağılsın biraz ... siteden yeni energy motorun verilerine bakın oturup ağlayın arkadaşlar. ...
Renault-Modeller-Binek Araçlar-Megane-Yeni Megane HB-Özellikler
3.5 litre yakıt , 200 max hız . 9.8 0-100![]()
ahauheuhue yahu noluyorceed daha hızlı tamam arkadaşlar kabul ettik rahatlayın
Olaylara bak ya yusuf abi bak sana hep abi dedik demeyede devam ediyoruz heycanli gencler falan yazmissin ama bizim saygimizda bir kusur olmaz. Seninde dikkatli olmani istiyorum klavyede yazmak kolay sonucta yine ilerde birgun yuz yuzu bakicaz.
Dun aksam denendi bitti birbirinizi kirmaya gerek yok eger sadece sokmek sorun olsaydi bugun tekrar denerdiniz ama anlasilan sadece sokulmiycek.
Ama soyle birseyde var senin yasinda bukadar hirsli, bu kadar bilenmis olacagima varsin bu yasimda heycanli genc desinler.
Bence bu olay klavyede daha cok uzamasin birbirinizi kirmaya gerek yok bir heycanli genc tavsiyesi![]()
Video görünmüyo düzeltemedim kusura bakmayın ses biraz iyi sankı dün gece GY
http://img807.imageshack.us/img807/6206/83x.mp4
olm Emre neyle cektin la hoparlorler anca cizirdiyo
rollik videosu yok mu onlari koyun![]()
10.000 bakiminda baday serviste 5w40 castrol kullanmislardi diye animsiyorum, hala ayni yag. Bir sorununu gormedim ama bosaltirken anlasilir yagin halinden nasil bir randiman verdigi 10.000 km boyunca.
20.000 bakimi geliyor benim de eylul gibi, bu sefer kendim alip gidecegim servise ama markaya karar veremedim, elf ya da mobil olur diye dusunuyorum. Tavsiyelere de acigim aslinda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)