Adam kosuyorrvideolar gelicek kanka hepsi var masallah bekledigimizdende iyiydi acikcasi ben bukadar fark beklemiyordum
Yavrum sanada masallah arabanada masallah.
Adam kosuyorrvideolar gelicek kanka hepsi var masallah bekledigimizdende iyiydi acikcasi ben bukadar fark beklemiyordum
Yavrum sanada masallah arabanada masallah.
Sagolasin kankabekledigimzden daha iyi yurudu GY'nin fastest oldugu kanitlandi artik videomuzda var
![]()
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
denemeye sökük halde ve 15 jantla mı gittin?
Yahu öylede , kapıştığı adamlar arabaya dizelmiş gibimi biniyor ? Adamlar hergün denemede , gazlamada , 115 ps dizel arabayı yazılımla 173 yapmışlar , ağzına kadar açmışlar , zaten adam üstüne box taksa araba direkt kesicek hiç yürümeyecek...
Bahane aradıktan sonra çok bahane . hafiftin geçtine getiriyorlar olayı anlıyorum ama , stockdan 10 ps 20 NM fark var onu napıcaz
O Zmn 106cilar typercilar hic bi denemeyi sindiremiyolardir??adamin arabasi 115likte degil 128lik.. geldi bizim konumuzda atar gider yapti..bu denemenin boyle yapilmasi gerekiyodu.. hem ayrica 15saci niye boyle sorun ettinizki zaten orjinalimdede 16 sac var arabaninbi koltuk sokmeylede 3-4 boy alinmaz..
mapped by EcuTuned
Bana soktun geldin diyenler 1 haftadir pasaoglundan cikmiyor..
mapped by EcuTuned
128lik arabayla 105lige kaldiran adamin derdi nedir?? Kimse sokme etme demedi bn oraya stokta 23 hp eksik arabayla gittim..soktuydu sokmediydi diye bos muhabbetlere gerek yok.. kimse gecilmek icin deneme yapmaz..denemeyi kendi istedi ve 1 haftadir nos basiyolar turbo var diyip durdular..karsimdaki adama gore dibine kadarda sokerim full depo mazotlada denerim yeterki karsi taraf iyi niyetli olsun..Ve sokuk gectim diye hicte gocunmam kimse kusura bakmasin![]()
mapped by EcuTuned
neyse genç arkadaşım seninle farklı düşüyoruz.. sana iyi gazlamalar..![]()
Haklisin abi seni buraya cagirmakla ayip ettimankara tarafina gelirsem deneriz ama megancilara sokmem arabayi merak etme abicim
) Gazladigimiz falanda yok normalde biz ekonomi takiliyoruz boyle bi arabayla 5litre yakmakta cabasi
![]()
mapped by EcuTuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)