herkese merhaba bı konuda sıze danısmak ıstıyorum aracımız yerlı uretım hb dizel local exp modelı ... sormak ıstedıgım ses sıstemı gercekten cok basarız bu konuda hıc bı gırısımde bulunan varmı yada ben ne yapabılırım ? sımdıden tesekkurler.
Printable View
herkese merhaba bı konuda sıze danısmak ıstıyorum aracımız yerlı uretım hb dizel local exp modelı ... sormak ıstedıgım ses sıstemı gercekten cok basarız bu konuda hıc bı gırısımde bulunan varmı yada ben ne yapabılırım ? sımdıden tesekkurler.
Tıff bence focus rs'i kullanamadı.305 hp lik focusun megane'a geçilceğini sanmam..Cayman ciddi zaman yapmıyordu.Ayrıca yağmur megane'ın değil caymanın aleyhineydi paso oversteer viraj çıkışı eğlencesi yaptı yinede 2 sn fark attı.Pist kuru olsa ve lastikler falan iyi olsa cayman zorlamadan geçerdi.
Aylar öncesinden sipariş verenler vardı ....
Bence gelecek ...
Araç renault olunca böyle yorumlar normal :) arabayı sürememiş vs vs
ECUFAST yazılımlı dci106 sahipleri , dyno çıktısı mevcutsa beklemedeyiz haberiniz ola:))))
Bi scanner bulsam koyucamda scanner yok telle cekip koyucaz heralde,sanirim bu bende var zaten :(
Havanın güzelliğine bak :)
kaçırdık bu haftayıda :D
Ne bilim kanka cok soguktu boswer M time :))
hakketen çooook guzel hava var yaaa
Fenerbahceden maltepeye kdr arabayi birakipta bi cay icicek yer bulamadik en son maltepedeki iki araba arasina 0 a 0 girdik kesin vurucaklar de yapcak bisi yok :) hava bozmassa haftaya ayarliiin kendinizi mangala gidioruz :)
ctesi serviste olucam bende..orda yapalım buluşmayı bakım yaptırırız hep beraber :D
Bursa dedigin 250 km kanka cikar geliriz ahuhau az ykar cok kacar yoldada douyu delerim bu bahaneyle :) cildircak simdi :)
Emre Bursa işi iptal galiba benim..
Hadi yapalım bir organizasyon artık :) Bak gönüllü olarak yardım etcem sana :D
La bana nie yardim ediosun sen yap,hemen ayarla ilk once anadolumu avrupami ben soliiim ben sen,cem,dou anadolu yakasi tamam kabul edilmistr anadoluda yapilcak :) mangalmi cay kahvemi ona karar verelim :)
Valla bence mangal olsun daha zevkli olur gibime geliyo..
Elimi surmem :) ahuha
ordakı cem ben oluyorum sanırım (: ben anadolu yakasında varım (: mangalada yardım ederım organıze ısınede (:
Anadolu yakasında gidilebilecek mekan önerisi olan :D
Evet ya bende görmemişim bu mesajı arada kaynamış..
Mert benim sistem emirhan'a göre daha düşük bir sistem.. Olmadı bir ara görüşürüz hem bakmış hemde kıyaslamış olursun istersen.. Banada emirhan kardeşim yardımcı olmuştu saolsun :D
Bu arada emirhan bırak olum bu işleri :) Sanki bütün gün ders çalışıyon.. Sen gel yapamadığın sorularda biz yardımcı oluruz :D
Bu taşdelende Evim Restaturant diye bir yer varmış.. Nasıl acaba orası ?? Bir ara iftar yemeğide yapıldı sanırım orda sitece arkasından karting falan yapmışlardı galiba..
Taşdelen nere kanka,kesmesinler bizi :)