Merak etme abi biz çıkarttık onu eyüple :D
Printable View
Emre kardeşte zaten coupe yokmuydu?
Benzinliyi boşver yaw emre iyi yapmışsın...Kat'ı boşalttır egr'yi iptal ettir yazılımı güncelle dewam :))))
Megane III Coupe 1.6 almayı düşünüyorum (takasla). 1.5 dCi bulsam daha iyi biliyorum ama şu an tek alternatif bu gibi, ne dersiniz?
Benzin tüketimi, kronik vb sorunu hakkında?
ikinci elde zaten çok az var coupe.. Bir de dediğim gibi motorumla takas yapmak durumundayım. Bir arkadaşta var 1.6 16v (2010 model) o nedenle sordum, yakıtı/sorunu vb nasıldır diye
Yakıt olarak üzmez yani C segmentindeki en ekonomik araçlardandır lakin benzin fiyatları ortada.
TCE motor almanız daha randumanlı olacaktır.Nitekim k4m motor artık artık dede oldu.
Arkadaşlar geçen gün arkadaşın bmw 3.20d sine bindim. BMW Professional müzik sistemi var araçta. Aklım çıktı resmen :) Bu kadar temiz ve güçlü bir ses sistemi daha önce görmemiştim. Benzer bir sistemi bizim araçlara yaptırmak mümkün müdür? kaliteli 2 takım komponent ve bir subwooferla bu işi yapabilir miyiz? Bir de kafa ünitenin ses kalitesine etkisi çok mudur? Orjinal cd çaları illa değiştirmek lazım mı?
Merhaba arkadaşlar 6-7 aydır takip ediyorum aktif olarak katılamadım ama aranıza sizlere birşey sormak istiyorum Megane 3 Coupe İmpressor aracıma yay takmak istiyorum orjinal jant lastiğimi kullanıcam ancak tatlı bir duruş istiyorum arabada camurluk arasının 1 veya 1 bucuk parmak kalmasını ıstıyorum yayı takınca sordum ettım H&R 4 CM - EİBACH 3.5 CM en iyileri dediler ikisinin arasında kaldım H&R sert ama yol tutusu ıyı dıyorlar EİBACH ise H&R kadar sert değil konforlu yol tutuş iyi diyorlar 1. sorum bu bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim. 2. sorum ise EİBACH 3.5 CM takarsam düşüklüğüm tatmin edici olurmu yoksa H&R mü taksam beni tatmin eder şimdiden teşekkürler Sağolun :)
Arkadaslar yanlıs anlasımasın söyliceklerim ama imkanlarınız dahilinde ise kesinlikle coilover düşünün 2 gündür biniyoruz By megane'a daha önec jem,dou,stock megane coupeye bindim hic biriyle alakası yok bu aracın ki jem plaka olan aracda bir haylı basıkdı ama yol tutus kütüydü.
Para varsa coilover en rahatı,güzeli.
Aracınızdan zevk alır hale gelirsiniz ben hiç sevmem megan coupe mest oldum :):)
Tekrardan teşekkürler abi :) aynen coil gerçekten arabayı alıyo başka diyarlara götürüyo :D Ön lastikler kışı çıkartırlar bizi 5-6 ay idare ederler gibi geliyo bakalım kısmet ama arkalar öne göre bariz daha dişli.Benim eski coupede asymmetric vardıda şimdi bu ebatta asymmetric alsak 3 ay dışarı çıkamam abi :D :D
Edit: Şimdi baktımda çifti 700 lira goodyear f1 asymmetric 2
Ses sistemini aktife cevirdikten sonra coil ve jant var ama simdi degil :)
Amortisor yay azcik eskisin :)
bende ses için bişeyler yapmak istiyorum fakat bilgim yok nasıl olacağı ile ilgili
Dou yarn bi aksilik olmazsa bulusalim emreyle gokide gelir geyik yapariz.
Gerci ben hbr weririm yine bi araba kovaliorum yarn onunla ugrasicam sanirim.
Kaç senedir arabaya biniyorum,kullanıyorum ben böyle Renault görmedim Göki hehhuehue :D:D
ben reno düşmanıyımdır bilirler, megane coupe den sonra renoya bakış açım cidden değişti.
Emre&Eyup kaaardisim BY Megane'a gelin TOYO alalim, hem uygun fiyatli hem muhtesem tutuyor sicak-soguk demeden.. 2 kat daha mest olursunuz diyim size :hahaha:
vay a* senden bunu duyacagima hayatta inanmazdim :hahaha:
beni de arayiniz efenim :)
Arkadaşlar ses sistemi ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
Bu arada ft tuningden kw variant 2 coilover siparişimi verdim. Gelişi Aralık'ı bulur dediler. Heyecanla bekliyorum :)
1300 euro. İngiltere fiyatına baktım 1100 pound. Makul geldi bana.
Bmw Hi-fi değilse ;
Bmw Professional ı beğenmenize çok şaşırdım bi aracımda mevcut bence kalitesi yüksek olan bi sistem değil hatta başarısız bile derim rahatlıkla
Beğenmeniz muhtemelen megane nın görülen en başarısız ses sistemine sahip olmasındandır alışmış olabilirsiniz ciddi kötüye :)
Belki daha önce yazmışımdır bu konuda ses sisteminden hiç anlamayan bir arkadaşımın coupe sine mecbur olarak bi sistem yaptırtmıştım bizzat kendim ilgilenerek sonuç muazzam oluyor tavsiye ederim abartı istemiyorsanız kalite istiyorsanız;
ana ünite ses kalitesi olarak sıkıntı yaratmıyor gayet başarılı da denilebilir kaliteli bi dönüştürücü ile anfi bağlanabilir rahatlıkla
2 Takım MB Quart DSH serisi component
1 adet Kıcker L7 12"
1 adet Kıcker ZX 700.5 5 kanal sub volume control anfi
anfide sub volume çok çok önemli bunu sakın pas geçmeyin woofer ın gün içinde kafa şişirmesini engelliyebilirsiniz..
Haklısınız normaldirde
Dediğim gibi std olarak coupe lerde yeterli bi sistem olsa sistem merakınız yoksa hiç gerek kalmazdı ama maalesef anlayan anlamayan meraklı olan olmayan herkes şikayetçi megane coupe nin ses sisteminden..
Eskiden farklı yere giderdim (eskiden gereğinden fazla merakım vardı hobi amaçlı) ama orası kapandığı için 3 arkadaşım için Gaziosmanpaşadaki Crazy sound a götürdük bence gayet iyi ve başarılı baya memnun kaldı herkes tavsiye ederim..
Daha kaliteli yerler varmı ? var.. gitmişliğim varmı ? defalarca.. sonuç? şu aşamada hiç gereği yok ;)
Bmw deki sistem bu 7logicmiydi neydi arkadaşın dinlediği araçta ondan var ise bencede gayet başarılı bir sistem arabanın bagaj kapagı zar zar ötmüyor belki ama her tını duyabiliyorsunuz dinlemişssinizdir zaten bende bmwnin bu sistemini beğeniyorum,gerçi bnm m3 te ki harmanlarda fena değil ama yeterlide değil bence daha iyi olabilirdi...
Hi-fi Professional ve Hifi Professional LOGIC7 var bu 2 sistem gerçekten başarılı özellikle Logic7 7.1 sistemli ve 13 hoparlöre sahip herşeyden önemlisi çok kaliteli sese sahip
Ama TR de 3 serilerinde bu 2 opsiyonel sisteme sahip araç sayısı çok çok azdır
genellikle BMW business geliyor ve resmen facia dır bmw markasına çok uzak bir kalitede
BMW Professional a sahip bi hayli araçta var nispeten daha başarılı yüksek ses kalitesi yüksek ama genel şikayet tiz sesler düşük sesde yok denecek kadar az genel olarak bakarsakta güzel bi sistem anca fena değil denilebilir..
Arkadaşlar KAT.İPTALİ yaparsammm , muayenede ve herhangi bir şekilde sıkıntı yaşarmıyım veyahut ben yok iken babacığım yaşarmı :))) DP için müsait olmadığını duymuştum bizim araçların , kat. içini boşalttırıyorlar genelde...Yorumlarınız nedir...
tabiki muayenede sorun olur kat olmadan muayeneden geçemezsiniz içini boşalttırsanız bile anlıyorlar kaynak izlerinden bana sorarsanız kat iptaline hiç gerek yok :) yazık olur arabaya dumansız hava sahası kalmaz :D
olm sen kendin biniyorsun arabaya fark war:)