Çekmeköy'ün ilerisi diye biliyorum ben valla :D
Printable View
Çekmeköy'ün ilerisi diye biliyorum ben valla :D
Alemdağ'a gelmeden, şile yolunda taşdelen
Valla bana mekan fark etmez, perşembe gününden sonra vizem kalmıyor 7/24 freeyim perşembeden sonra, yeterki trafik derdi çekmeyelim gelemiyorum
evet evet baya yol tepmişliğim var oralarda
yepyeni 1 senelik araba boşuna 30000 km olmadı topaç :D
Kimler gelir şimdi bir liste yapalım bakalım kaç kişi çıkarabilicez?
1-Ben
benıde yaz gelırım :D mangalda vardır haaha
Geliceksen alırım sıkıntı yok ama dounun arabaya geçersin cok agırsın sen :D
mini ile gelırım ben yüksek araba tutuyor benı yaz :D
Yaz benide..
Simdi ne zman olcak gun nedir :D Belki gelirim bende :D
Cozemedigim sorular var ilkay :p :D ahauhau
benide yaz yavaş megane :)
1-Emre
2-İlkay
3-Dou
4-Emirhan
5-Apo with mini
6-?
Bu arada bu hafta-sonu yağmur var biliyonuz demi :D
Yemezler bu sefer :)
Bende hava durumunu sık takip ediyorum hava açıksa okula type-r la gidiyom çünkü :hehe:
harbi harbi pazara kadar yağmur gösteriyor
Karar sizin gencler bna her yol sile :)
pazar olursa bende gelirim :)
Valla hafta basindan beri yagmur gosterio pamps :D Dun gece yagdi okadar. Pek yagicak gibi degil ama yuksek kesimlerde yagar buyuk ihtimalle. Bu arada kismetse hafta sonuna kadar kati bosalticam. Oncesi sonrasi dynolarinida paylasirim.
ahauhau kanku benım arabamın yanına geldiğinde mis gibi cila kokuo öğle öğrenci arabası değil :D hep temiz :)
bu arada benı gecersen jantları değiştiririrz orda dönüşte tekrar deneriz demedi deme :D
1-Emre
2-İlkay
3-Dou
4-Emirhan
5-Apo with mini
6-Volkan
7-?
Ya hala mekan önerisi yapan yok yaa :D Herkes farketmez diyo ama neresi icin fark etmez :) Yok mu söle hem arabaların rahat rahat durabilecegi hemde bir sey yapabilcegimiz yer bide istanbullu olcanız ya :D
Artist en çok gezen sensin sen sölesene :)
Kanka benim okul sile'de biliyosun.. Sile yolunda calısma var + esek gibi kasisler koymuslar ustune.. Ondan soylemedim bile.. Direk bırakırsınız altını :D Polonezköy falan diyodunuz onun yollar nasıl ben hic gitmedm cünkü..
size iyi eğlenceler :D
Çatalca'ya falan mı gitsek :D:D
O zaman istanbul icinde bir organizasyon yapcaz cunku mangal dedin mi otomatikman bayır cimen oluyor :D
O zaman söyle bir fikir sunayım.. İstanbul icinde park sorunu olmayan bir yere gidelim cay-kahve veya yemekte olur.. Ustune arabaları yıkatıp foto cekimi falan yapabiliriz..
Ben her yere girerim sıkıntı yapmayın şehir içi olucak diye bir şey yok adını koyalım ama 7 kişiyiz 6 megane war yeterli sayı baskada gelicek olan olmaz sanırım.
:D 1:18 ini arıorum.Mümkünse standart.Duyan gören olursa haber ederse sewinirim.
Die-Cast Model / DİKKAT NADİR MODEL RENAULT MEGANE TROPHY sahibinden.com'da
Arkadaşlar bu dv6ted4 1.6 109luk motorlara göre 7 kademe ayarlı ingiliz malı modül vardı ismini unuttum aynı firmanın bizim dci105lere göre olanı felan varmıdır acaba...üst kademede epey bir yürütüyordu focuslarıda... :=))
benmde ordada o yüzden şeettim :D
Beklerim kardeşim :) Bankalar caddesi no:214 Sürmeli iş Merkezi :D