User Tag List

Sayfa 423/492 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473 ... SonSon
9339 sonuçtan 8.019 ile 8.037 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

dt8677 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an için benim motorda orjinal bir şekilde duruyor ama sanırım bu ay içinde yazılım downpipe ve egsoz bi de kutu içi filtre düşünüyorum....

gökhan abiyi tavsiye edebilirim yazılım için... egsozcu okanla beraber çalışıyor ve güzel araçlar çıkarıyor... dimsport un ege bölge bayii...
    Gokhan abi okursa bu yazimi affetsin adini unuttum az once bende onunla gorusmustum cok ilgilendi saolsun okanlada tanistirdi. Evlilik araya girdi bekletelim dedim ama artik zamani geldi heralde belkide beraber yaptirirz once dp egzoz hava fitrsi yapalim sonra yazilim demisti gokhan abi baska ekstra ne yapabiliriz acaba yapan varmi forumda by alex ( hizli meggy ) bi el at izmire

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dt8677 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gokhan abi okursa bu yazimi affetsin adini unuttum az once bende onunla gorusmustum cok ilgilendi saolsun okanlada tanistirdi. Evlilik araya girdi bekletelim dedim ama artik zamani geldi heralde belkide beraber yaptirirz once dp egzoz hava fitrsi yapalim sonra yazilim demisti gokhan abi baska ekstra ne yapabiliriz acaba yapan varmi forumda by alex ( hizli meggy ) bi el at izmire
    bi ara görüşelim o zaman beraber gökhan abiye gideriz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi ara görüşelim o zaman beraber gökhan abiye gideriz...
    Eywallah kardesim en yakin zamanda

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızlı meganla baya hasır nesır olmus bırı olarak yazayım.

DP , filtre , yazılım ısı meganda gelınecek son nokta degıl ama sehır ıcı ve maddiyat/performans acısından en ıyı üclü.

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RedSun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün bende bir tane megane 3 Coupe aldım. beyaz. bakalım başlıcam yavaş yavaş.

en fazla düşüren yay hangisi? konfor hiç önemli değil
    Hayırlı olsun.
    H&R' nin, Eibach ve Kw' den daha fazla indirdiğini biliyorum. Başka markalarıda kullanan arkadaşlar vardı, yazarlar görünce.
    diyemedim ya la

RedSun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.
    H&R' nin, Eibach ve Kw' den daha fazla indirdiğini biliyorum. Başka markalarıda kullanan arkadaşlar vardı, yazarlar görünce.
    oh be biri görmüş

mishimoto nasıldır? 5cm lik yay bakıyorum hr de yok sanırım
    2.0T FSI

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet 3.5 cm için söyledim. Hiçbir fikrim yok diğer konuda
    diyemedim ya la

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

DP , filtre , yazılım ısı meganda gelınecek son nokta degıl ama sehır ıcı ve maddiyat/performans acısından en ıyı üclü.
    bende senin gibi düşünüyorumda by alex bi video koymuştu aracın tok bi sesi vardı nasıl öyle bi ses duyabiliriz benim araçtan?

bugrahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dt8677 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende senin gibi düşünüyorumda by alex bi video koymuştu aracın tok bi sesi vardı nasıl öyle bi ses duyabiliriz benim araçtan?
    Eyupun dediklerine katiliyorum beklenti buyukse turbo buyutulebilir egzoz sesi icinde DPden sonra dumduz boruyla o sesi alabilrsiniz ama gunluk tavsiye etmem
    mapped by EcuTuned

BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Turbo büyüten varmı bildiğiniz 105likte ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyupun dediklerine katiliyorum beklenti buyukse turbo buyutulebilir egzoz sesi icinde DPden sonra dumduz boruyla o sesi alabilrsiniz ama gunluk tavsiye etmem
    Yok kardesim turbo buyutmek filan benim icin zor ben suanki halinden biraz farkli olsun istiyorum fakat saglikli adam akilli bisey olsun die fikir alim diyorum saolun bilgileriniz icin insallah yaptiksa biseyleri sizinle paylasicam

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbo büyüten varmı bildiğiniz 105likte ?
    İstanbul'da bi rivayete göre birisi büyütmüs.Oem turboya + xx mm pal seklınde.Verim alınmıs ancak saglıklı olmamıs.

Turbo büyütürsek oemın icini , ben olsam arkasıyla beraber degistiririm 2mm varsaysak o bile en azından kırılmamasını saglayabilir.Tabii denemek gerek.

Bu sefer turbosu buyuk arac olmus oluyor.Fakat 2mm büyük.

160hp degilde 171 hp cıkar veyahut 165 hp saglıklı cıkar.Diken üstünde olmazsın.

Bu liste rakamlar uzar gider , para / cokomel.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar megane rs im e megane 3 coupe 105lik takas teklifi geldi araci daha gormedim pekte bilgim yok acikcasi tabiki performans olarak olmasada genel olarak nasil bir aractir kronik sorunu veya kotu yanlari nelerdir 2.eli nasildir konu cok uzun oldugu icin okuyamadim bilen arkadaslar sorularimin yanitlarini verebilirse cok sevinirim.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar megane rs im e megane 3 coupe 105lik takas teklifi geldi araci daha gormedim pekte bilgim yok acikcasi tabiki performans olarak olmasada genel olarak nasil bir aractir kronik sorunu veya kotu yanlari nelerdir 2.eli nasildir konu cok uzun oldugu icin okuyamadim bilen arkadaslar sorularimin yanitlarini verebilirse cok sevinirim.
    Alacağınız araç kaç model?

Kötü yanı megane rs ten sonra gitmez, onun dışında hemen hemen her konuda daha iyi bir araçtır.

Takaslayacağınız yıla göre aracın kronik problemini söyleyebilirim. 2010 ve öncesi ise bir kaç nokta var çünkü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 model 52000 km de teklifi gelen araç benim aracım 2005 75.000km.rs ten sonra performans olarak beklentim olamaz zaten 1.5dcı den ama dıger yonlerden ustun olmalı kı degıstıgıme değsin.misal rs in ön takım falan çok sağlam öyle iç trim sesi dışında orasından burasından ses gelmez o da böyle sağlammı acaba?donanım olarak çokta boş degil sanırım teklifi gelen araç çift yönlü klima falan var sanırım yeterince dolu gibi.tek düşüncem pişman olmamak aracımdan çok memnunum çünkü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 model 52000 km de teklifi gelen araç benim aracım 2005 75.000km.rs ten sonra performans olarak beklentim olamaz zaten 1.5dcı den ama dıger yonlerden ustun olmalı kı degıstıgıme değsin.misal rs in ön takım falan çok sağlam öyle iç trim sesi dışında orasından burasından ses gelmez o da böyle sağlammı acaba?donanım olarak çokta boş degil sanırım teklifi gelen araç çift yönlü klima falan var sanırım yeterince dolu gibi.tek düşüncem pişman olmamak aracımdan çok memnunum çünkü
    İç trim sesi gelmez

Fakat kapı fitillerinden rüzgar sesi gelebilir, garantiden değiştirirsiniz eğer geliyorsa. Özellikle klima açılınca ıslık sesi gibi gelir.

Kapı kızakları ses yapabiliyor benim aracımda henüz böyle bişey olmadı ama diğer hangi megane coupelere baksam bu ses var ilginç bi şekilde bende olmadı.

Ben 2010 ocak ayında sıfır aldım aracımı, şu an 65.000 km de. Sanırım forumdaki en eski megane 3 coupecilerdenim 63.000 km dir yaylı şekilde kullanıyorum en ufak bir ses yok ön takımda. Hatta en son spor yayı taktığım zaman rot ayarını yaptırmıştım mecburen, hala bozulmadı

2010 yılında donanım sadece dynamique dir, bi-xenon ve deri opsiyonu vardır. Özellikle bi xenonlu araç tercih etmenizi öneririm.

Performans beklentiniz yoksa, ve yakıt ekonomisi istiyorsanız kesinlikle öneririm bu kriter dışında aracınızı aratmayacaktır. Yazılım yaptırırsanız şehir içi ve uzun yolda keyifli hale gelir gidişi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İç trim sesi gelmez

Fakat kapı fitillerinden rüzgar sesi gelebilir, garantiden değiştirirsiniz eğer geliyorsa. Özellikle klima açılınca ıslık sesi gibi gelir.

Kapı kızakları ses yapabiliyor benim aracımda henüz böyle bişey olmadı ama diğer hangi megane coupelere baksam bu ses var ilginç bi şekilde bende olmadı.

Ben 2010 ocak ayında sıfır aldım aracımı, şu an 65.000 km de. Sanırım forumdaki en eski megane 3 coupecilerdenim 63.000 km dir yaylı şekilde kullanıyorum en ufak bir ses yok ön takımda.

2010 yılında donanım sadece dynamique dir, bi-xenon ve deri opsiyonu vardır. Özellikle bi xenonlu araç tercih etmenizi öneririm.

Performans beklentiniz yoksa, ve yakıt ekonomisi istiyorsanız kesinlikle öneririm bu 2 kriter dışında aracınızı aratmayacaktır. Yazılım yaptırırsanız şehir içi ve uzun yolda keyifli hale gelir gidişi.

Cok tesekkurler bilgiler icin kafamda sekillendi bazi seyler.Evet bi xenon var aracta dynamique yaziyor ilaninda.Zaten sadece yay jant yaparim alirsam bu arada bijon sayi ve araligi nedir benim 2 takim jantim varda rs icin,uyarsa birini kullanabilirim eger takas gerceklesirse.Yazilim dusunuyorum kesinlikle 105 sanirim biraz agir gelebilir alisana kadar.Bu arada sadece yazilimla ortalama kac hp tork aliniyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok tesekkurler bilgiler icin kafamda sekillendi bazi seyler.Evet bi xenon var aracta dynamique yaziyor ilaninda.Zaten sadece yay jant yaparim alirsam bu arada bijon sayi ve araligi nedir benim 2 takim jantim varda rs icin,uyarsa birini kullanabilirim eger takas gerceklesirse.Yazilim dusunuyorum kesinlikle 105 sanirim biraz agir gelebilir alisana kadar.
    5*112 olması lazımdı yanlış hatırlamıyosam. Muhtemelen uyar.

Standart harita 2000 devir altında çok hantal kalıyor, yazılımla bu sorun baya bi çözülüyor ve günlük kullanıma çok daha uygun hale geliyor. 2000 ve üstü zaten belirgin bir fark oluyor.

Ben 11.000 km de yazılım yaptırdım. En fazla 10.000 km dayanılıyor orjinal yazılımla, en ufak rampada bile 2000dd nin altında iseniz bi ufak vitese atmak zorunda kalıyorsunuz.

Yazılımdan sonra tabiki megane rs kadar iyi gitmez ama şehir içinde de uzun yolda da tatmin edici gidecektir

Bu arada sadece yazilimla ortalama kac hp tork aliniyor?
    Yazılımın agresifliğine göre 130 / 150+ hp arası alınabiliniyor. Tabi 150 li rakamlar için egzoz sistemine müdahale şart. Benim aracım 130-135 hp civarıdır, Bodrum'a (körfezi dolaşarak) kullanım tarzıma göre 30-35 litre mazotla gidebiliyorum örnek vermek gerekirse. 90 km ile sabit gidilse daha da ekonomik gidebilir ama ben dayanamıyorum 110 minimum sürat diyeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5*112 olması lazımdı yanlış hatırlamıyosam. Muhtemelen uyar.

Standart harita 2000 devir altında çok hantal kalıyor, yazılımla bu sorun baya bi çözülüyor ve günlük kullanıma çok daha uygun hale geliyor. 2000 ve üstü zaten belirgin bir fark oluyor.

Ben 11.000 km de yazılım yaptırdım. En fazla 10.000 km dayanılıyor orjinal yazılımla, en ufak rampada bile 2000dd nin altında iseniz bi ufak vitese atmak zorunda kalıyorsunuz.

Yazılımdan sonra tabiki megane rs kadar iyi gitmez ama şehir içinde de uzun yolda da tatmin edici gidecektir

Yazılımın agresifliğine göre 130 / 150+ hp arası alınabiliniyor. Tabi 150 li rakamlar için egzoz sistemine müdahale şart. Benim aracım 130-135 hp civarıdır, Bodrum'a (körfezi dolaşarak) kullanım tarzıma göre 30-35 litre mazotla gidebiliyorum örnek vermek gerekirse. 90 km ile sabit gidilse daha da ekonomik gidebilir ama ben dayanamıyorum 110 minimum sürat diyeyim.

Uzun yolda ekonomi yapmak gibi bir huyum yok aksine trafik olmadigindan daha rahat gidiyorum diyeyim uzun yolda 19 litre ortalama yaktigim olmustu bir seferinde gece yarisi genel olarak cruise a atinca 90-110 arasi 6-7 litre civari yakiyor rs de uzun yol ekonomisinden ziyade sehir ici kullanim rahatligi onemli tabi ayni atikligi bulamayacagim icin cabuk sogumak tek korkum ama eminim ekonomisiyle kendine isitacaktir.En iyisi ben konusup baktirayim karsi tarafin aracina,cok tesekkur ederim is ciddiyete binerde farkli bilgiler gerekirse tekrar rahatsiz ederim sizi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)