Tavsiye konusunda birşey diyemeyeceğim ancak piano black boya daha sağlıklı olur
Ki ayrıyetten folyo yapılması için ilk önce boyanması lazım zaten plastiğin üzerine folyo olmaz zorla olsada tutmaz yaniboya kesinlikle
Tavsiye konusunda birşey diyemeyeceğim ancak piano black boya daha sağlıklı olur
Ki ayrıyetten folyo yapılması için ilk önce boyanması lazım zaten plastiğin üzerine folyo olmaz zorla olsada tutmaz yaniboya kesinlikle
Hocam bursaya yolun dusermi bilmiyorum ama ben bursada boyattim. Ufak tefek cizikleri rutuslarida burdaki ustamda yaptiriyorum yillardir. Herkese tavsiye ederim. O citalari sadece beyaz renge boyamak yetmiyor bir zaman sonra plastik beyaz boyayi emiyor ve tekrar plastik gorunume donuyor. Beyaz renkte plastik olarak dusun. Once o plastiklere astar atiliyor daha sonra bir iki islemden gecip beyaz boyaniyor. Ayni kapinin renginde ve tonunda oluyor. İstersen yardimci olurum.
eyw sagolasın..ben beyaz yaptırmıycam zaten..benımkı color edition..aynalar ve ön kısım orjınalınden pıano black oldugu ıcın yan cıtalarıda aynı sekılde yaparsam guzel durur dıye dusundum..Cam tavanda var , e camlarda simsiyahÇitaların parlak siyah olmasıyla araçtaki siyah beyaz uyumu daha ön plana çıkacak..
Bu arada 2-3 ay önce yayları namda preslettim..çok memnunum..Kararsız kalan arkadaşlar varsa sıkıntısız biniyorum tavsiye ederim..
Kasisler en büyük kabusum oldu o ayrı)
Laguna GT nin vites topuzu bizim arabalara uyarmı ?
Bide nerden buluruz bunu serviste varmıdır..Şu anki mevcut vites topuzu tokmak gibi..Güzellikten yoksun
Abi guzel olmus aracin. Yalniz okadar basiklik icin presli yay riskine degermi bilmiyorum ben fklari preslettigimde arabanin surus karakteri degismisti mesela ani frende bi anda kendini birakip seritten cikariyordu araci gittim red eagle yay aldim inan yol tutusu mukemmele yaklasti arabanin konforuda baya artti basiklik dersen senin aracina cok yakin olmustu.
bendekilerde fk .o dediklerini hiç yaşamadım kardeşim..sadece body kit oldugu ıcın kasislerde zorlanıyorum sürtmesin diye..yoksa hıc sıkayetım yok..lastikle çamurluk arasına tam bir parmak felan giriyo..Tam istediğim gibi oldu yani.
Yüksek süratlerde ve ani frenlemelerde hepsini denedim.Şeritten çıkma veya negatif herhangi bişey yok..Aracın viraj kabiliyeti inanılmaz arttı.
Buda preslenmeden önceki hali
![]()
jantların markasını modelini öğrenebilir miyim? yukarıda ki yorumumda ben beyaz boyattığım için o şekilde tarif ettim. Parlak görünmesini istiyosan kesinlikle astar atılmalı.
jantları bostancıda 4-5 jantcı dolaşıp begenıp aldım.markasını bılmıyorumda baya hafif jantlar ..pek marka model onemlı değildi benım ıcın..5 kol olarak benım araca gore ne jantlar var elınızde dıye dalıyodum ıcerı...
19 taktırıcaktım ama sıkıntı olabılır dedı bı cok kişi..
Bende diyorum bu arabayı bir yerden tanıyorum diyediğer forumdan bir kaç kez sohbet etmiştik sizinle ben coupe yi sattım ama yardımcı olmaya çalışırım zaten arkadaşlar yazmış en mantıklısı boyatmak ben folyoya bir türlü ısınamadım
Bu arada fk 5 lik yay yokmuydu sizde ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Bu jantın bijon aralığı orjinal 114,3 mü yoksa sonradan mı uyarlandı tekrar delik açılarak? bu konuda bir biliginiz var mı?
bana kalırsa 18 takınca bile sıkıntı yaratabilir fakat ben kimseden bir şikayet duymadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)