allahtan bi-xenon yokta farklı duruyor o zaman :D
Printable View
allahtan bi-xenon yokta farklı duruyor o zaman :D
ahuahua ezerım dıosun :D
kanka arabanın dolusuna para bayılmadık yuruyen aksama yatırdık biz :D
şimdi hatırladımda ben zaten bu amerıkanları yaptırırken senın buraya yazdıklarını takıp ederekten kopya cekmıstım sanırım :D
estağfurullah :D bende bi-xenon aldım bi tek başka bi ekstra yok
işte type-r yokken bu kadar yaratıcıydım görüyosun :D şimdi uğraşamıyorum cidden yağını suyunu değiştir devam modundayım ahah
Dou'nun amerikan sinyaller bendede var hem de aynı :D
dou sende bızı keklıosun bı bende war dıe butun meggylerde senın sıstem warmıs zaten :D
yaw hepiniz mi çaldınız pardon aldınız benim amerikanları AHAHHAH
Benimki çok şekil ama hıh :D:D
neyse neyse siz yabancı değilsiniz :D
tanımadığım birisinde görsem şaşırırım ama :D
gelirim birazdan bayadır oynamıyodum :D
Special Stage Route 7 map açtım..
Makinemi yola çektim seni bekliyorum :D
1472-6118-4216-8216-2672
xdream fenerde cordon un onunde gorundun (: bakındım senı göremedım ama selam vercektım (: arabanıda canlı görmek nasip oldu masallahı var (:
Bende senı burjun önünden geçerken gördüm kornaya asıldım :D
bn muhtemelen ıcerdeyımdır bn snı burjun onunden gecerken görmedım cunku (:
Adam burj'dan çıkmıyoki :D
Ne zaman görsem araba kapıda..
biplemiyosunki sen
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip gta daki kaza yapunca ölen adamların direksiyona kafayı yatırıp kornaya kafasının bastırması gibi sonsuz bip
:hehe:
kankacım ben sana o gun kornaya bastımda sende üstümüze çıkıcaktın kornaya basmasak ahuahau :D
amca gibi kullanıyodum hadi ordan :D
kim görse beni zaten bas biraz bas diyo ahahahahah
yok yok saka bı yana bız i.nelik yaptık arkana girip sagına cıktık normal senın gormemen :D
sizin roll ne oldu kım kazandı?
ilkaymı senmi? :D
Senle nıe kımse denemeıo kanka ya ahuahauhau :D
non-vtec si larla takılıyoruz ahahahaha
Bende minibus kornasi var :D bende saka yapiorm ahuahauhauh :D
Onde arkada 13 kardesim. Ya ufak capli bsey istiosan benm tavsiyem focal in yada dls in alt serilerini biraz arastir 2. elde falan 200 400 arasi bulursan al. Tabi islem gormemis olsun. Sub falan kullanmicaksan 2 yollu ampli al onlerede 2 tane kolon tak 13 cm ucuzdan hallet. Daha temiz kaliteli sesin olsun. Zaten arka kolonlarla oynasanda on taraftan duydugun ses farketmicek. O yuzden sahne duzeni adina arkalari elleme. Ucuz yolli duzgun bi takim al onlere 2 yolluda ampli tak yeter. Eger subwoofer istiosan 4 kanalli ampli alip yapabilirsin yada 2 kanalli ampli + mono ampli alirsin (sub icin daha verimli).
aktif isteriz emirhan :D
Yok be olm seninki pasif olarak gayet iyi bi sistem. Seninkinden daha maliyetsiz ne bliim kablolari daha alt seviye altyapisi daha alt seviye yalitimsiz falna. Ben anladim onun dedigini ama sneinkinden yaptirabilirim :D:D auhauhau hele bi dinlesinde ole karar versin :d
Kanka kismetse yaz sonu benim aktif cok cok aktiflesicek :D
Bi mok anlamadim :)
2 yılda anca avatarımızı koyabıldık ya (:
Arabam sarı olduktan sonra ınanılmaz yakmaya basladı..acaba kımlık belırsızlıgı yasayıp kendısını rs mı sanıyo ya (:
Beyler kaç binde sizin arabalar km kinginiz kim? :D
bizzat benim olmasada kuzenlerin coupe 82bin küsür km de :)
benim araba 29000 km de
bu arada fren balataları iyi dayanıyomuş ha
ortalama kullandım tamam çok trafikte dur kalk yapmadım ama önler 40000 km yi devirir gibi duruyo şu anda
ha keza lastiklerde 50000 i devirir
devam yani bakım haricinde bişey çıkarmadı şimdilik :D (şu sıra) :hehe: