Special Stage Route 7 map açtım..
Makinemi yola çektim seni bekliyorum
1472-6118-4216-8216-2672
Special Stage Route 7 map açtım..
Makinemi yola çektim seni bekliyorum
1472-6118-4216-8216-2672
xdream fenerde cordon un onunde gorundun (: bakındım senı göremedım ama selam vercektım (: arabanıda canlı görmek nasip oldu masallahı var (:
Adam burj'dan çıkmıyoki
Ne zaman görsem araba kapıda..
biplemiyosunki sen
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip gta daki kaza yapunca ölen adamların direksiyona kafayı yatırıp kornaya kafasının bastırması gibi sonsuz bip
![]()
yok yok saka bı yana bız i.nelik yaptık arkana girip sagına cıktık normal senın gormemen![]()
sizin roll ne oldu kım kazandı?
ilkaymı senmi?![]()
Bende minibus kornasi varbende saka yapiorm ahuahauhauh
Onde arkada 13 kardesim. Ya ufak capli bsey istiosan benm tavsiyem focal in yada dls in alt serilerini biraz arastir 2. elde falan 200 400 arasi bulursan al. Tabi islem gormemis olsun. Sub falan kullanmicaksan 2 yollu ampli al onlerede 2 tane kolon tak 13 cm ucuzdan hallet. Daha temiz kaliteli sesin olsun. Zaten arka kolonlarla oynasanda on taraftan duydugun ses farketmicek. O yuzden sahne duzeni adina arkalari elleme. Ucuz yolli duzgun bi takim al onlere 2 yolluda ampli tak yeter. Eger subwoofer istiosan 4 kanalli ampli alip yapabilirsin yada 2 kanalli ampli + mono ampli alirsin (sub icin daha verimli).
Mapped by DR.ECU
Yok be olm seninki pasif olarak gayet iyi bi sistem. Seninkinden daha maliyetsiz ne bliim kablolari daha alt seviye altyapisi daha alt seviye yalitimsiz falna. Ben anladim onun dedigini ama sneinkinden yaptirabilirimauhauhau hele bi dinlesinde ole karar versin :d
Kanka kismetse yaz sonu benim aktif cok cok aktiflesicek![]()
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)