Satmadı fazla ,edc çıktıktan sonra beğenildi ve her motor versiyonunda istenir oldu. yakındır 1.6 yada gelmesi onu bekleyen çok kişi var
Satmadı fazla ,edc çıktıktan sonra beğenildi ve her motor versiyonunda istenir oldu. yakındır 1.6 yada gelmesi onu bekleyen çok kişi var
Golf MKVII 1.6 Tdi
piyasası düşsün umrumda bile değilde yazılım çıksın![]()
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
buğra şu megane'la bir anıtkabiri ziyaret etsene kardeşim..![]()
MEGANE 3 COUPE 1.6 Dci 130HP 320Nm - YouTube
mecbur 170de bırakmak zorunda kaldım önüm doluydu çünkü
az çok fikir olur yinede..
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
130 luk gayet başarılı kanka maşallah
Bi deneme yapalım bende camcar olimm sizeemre ve buğra kankam tuner sende dizeli stok yazılıma dön gel
![]()
bilgiler için teşekkürler emre..ben manuel rcz düşünüyorum ama onunda beyazı yok..otom. araçda ben sevmiyorum...manuel rcz lerin hepsi siyah yada gri..beyaz yok yaw
beyaz daha çok yakısıyor rcz ye ..bakıcaz artık ilerde..merak ettiğim şeyler olursa p.m atarım
bu arada 130 luk megane videosunda vitesler nasılda serii ve sert atılmış öyle yawbravo valla.
şu 130 luk insanı çok cezbediyo.kullanıcısı fazla yok ama olumsuz yorumda pek yok kullananlar arasında..
Ben kısaca yazayım.
1.5 dci motora gore cok sessız , daha az sarsıntılı calısıyor.yakıt konusu sanırım aynıdır ve sınıfına göre cok ıyı gıdıyor.Fırsatını bulursak zaten Bugrahan'ın arabayı Dyno yapıcaz buraya koyarız.
DynoDynamics in Ecutuned
Arkadaşlar umarım değerini bilecek birine gider..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2754937/detay/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)