439 sayfanın tamamını an itibariyle okumuş durumdayım gerçekten konuşulacak herşeyi konuşmuzsunuzBir merhaba demek istedim bende okuduğum kadarı ile aracıma 3,5 H&R taktım şimdi yazılım düşünüyorum dumansız yazılım yaptırıcam barbaros bayraktan 600lira fiyat aldım iyimidir sizce? Bu konuya yazan herkese teşekkür etmeyi borç bilirim
![]()
Cevabınız için teşekkür ederim. Aracımı alalı yaklaşık 4 ay oldu ve muhtemelen minimum 5 sene kullanıcamYazılım istiyorum fakat 5 sene uzun bir zaman oldugundan büyük sorun cıkartmasın istiyorum. Arkadaşımın punto 1.4 120t-jet ine açık ara geçildikten sonra en azından onunla yürüyebilmek istiyorum çünkü gerçekten koydu tahmin ederseniz
![]()
1.5 dci da turbo değiştiricek olsanız ne takarsınız?
mevcut yakıt sistemi dahilinde turbo + egsoz + yazılım ile 1.5 dci'dan ne alınabilir?
2.0T FSI
Cogu vnt turbo takilir. 200 hp civarinda binilir. O listeden turboyu silersende +150 alinir.
DynoDynamics in Ecutuned
Biri turbo yapsada görsek megandan neler cıkabilr diyee![]()
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
1.6 DCi motorlu megane alacağım ama bu kasada yeter gayrı.. Meg 4 çıkınca alacağım..![]()
Biraz kisa evet ama engel degil
Benim ibiza 2k rpm 120 6. Vites bende satarim)
DynoDynamics in Ecutuned
bana renoyu sevdiren modeldir Megane 3'ler..![]()
![]()
Büyük turbo deneyenler oldu (gt17), araç turbo kırdı 2-3 kere neden nasıl bilemiyorum.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)