Valla hocam jetta 160ta gitti yerini şuanda 122 passat aldıama jetta sadece görüntü olarak meganı aratmıştı her yönüyle hastası olmuştum ama malesef maddi imkanlardan dolayı satmak zorunda kaldım onu şuanda 1.4 122 passat var ve jettayı aratıyor hem yakıt konusunda hemde gidiş konusunda. Araba şaka gibi yakıyodu ya şehir içi 7 litre uzun yolda 4.8 felandı passat şehir içi 9.2 gösteriyor şuanda uzun yolda ise 6 litre.
Bu arada en eski kadro sanırım Emre (by), Cem (jem) ve Ben idi, istanbul içinden bahsediyorum
İkiside satmıştı uzun süre önce, bayadır da bu başlığa yazmıyorlar haliyle
Açıkçası halen boşlukta hissediyorum kendimi elim ayağım haline gelmişti arabam. Halen cebimde dalgınlıkla anahtar-kart arıyorum
Bu arada, başlığı mümkün olduğunca takip etmeye ve yazmaya devam edeceğim, yeni gelenlere yardımcı olabilirsek ne mutlu..
beyler bizden birinde dört adet amortisör vardı heralde kimdeydi acep 100 lira filandı heralde eğer satılmadıysa alıcam.
448 sayfa bir araçla ilgili yorum. Maşallah.
Bir yarışma için yapmıştım. Aynı zamanda forumda ki Megane III kullanıcılarına gelsin o zaman.![]()
![]()
yok bi sıkıntı da araba 126k oldu, dedim bişey olursa filan seninkiler sıfır gibiydi hatırladığım kadarıyla, dursun elimde kullanmak gerekirse die alıcaktım. hayırlısı olsun artıkbide arabadan kopabilirsem satmayı düşünüyorum promosyon niyetine vericektim ama bi türlü karar veremiyorum çok alıştım arabayla duygusal bi bağ oluştu
rocco almayı düşünüorm ama bunun sağladığı yakıt rahatlı filan kafamı karıştırıo bakalım artık olmadı bugranın arabayı alıcaz hazır yapılı
biraz chip in keyfini çıkarsın
![]()
bende dayanamadım gömdüm Evo 8 jantlarını
detaylar burda
http://www.techturkey.com/forum/6613075-post22194.html
Güzel secim , cok begendıgım bir jant.Ilerıde uygun arabam olursa kesınlıkle dusunurum.Maşallah.
DynoDynamics in Ecutuned
Siyah arabada orjinal jantları mat beyaz boyatsam nasıl durur bu tarz bişey gören resmini verebilecek varmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)