yay var diye sıkıntı çıkartmasınlar?
Printable View
yay var diye sıkıntı çıkartmasınlar?
Su anda servisteyim sokuyolar valla, bi sikinti yok :)
Araci sokecek usta sordu bu yay ne diye sariya boyadim orjinal yay dedim ahaha
ohaa insallah anlamazlarda orjinal yay olup olmadığını ordaki usta nasıl anlamaz ya ilginç gerçekten,neyse bizim işimize gelir tabi :)
Benim gittigim servis tanidikti ama onda parca yoktu ve en erken 2 hafta dediler mecbur baska serviste yaptiriyom( ellerinde parca var depoda)
Normalde sikinti olmuyo yay chip olmasi zaten biliyolar normalde gittigim servis sagolsunlar cok yardimci oluyolar
Beyler şmdi 3.5 cm h&r taktım araca jant ve body kit yapıcam bu body kiti servistekiyle bire bir yapabilecek usta neresi var 2000 vermek yerıne 700 800 e yaptırmak cok daha makbul :D bir de benim önde plaka yok takmak istemiyorum ama o plakanın boşlugu cok hos durmuyo orayı dümdüz istiyorum 1 tane coupe de 34 jemde konuştum o parçayı bursaya gondermek gerekıyormuş hergun kullanıyorum arabayı o yuzden o kadar zamanım yok istanbulda nası halledeblrm ...
Arkadaslar birşey soracağım.yolda giderken camı açıp birazda dikkat verdiğimde arka taraftan tel sürtmesi gibi bir ses geliyor acaba neden ? servise götürmeme gerek var mı?
disk balata kontrol ettir.
yaw lastikler güzel yol tutuyoda
25.000 e geldi araba lastikler 10.000 bile gitmez, çabuk bitiyo sanırım
bide lastik kaçacak daha alalı 1 sene olmadı her sene lastik mi alıcaz arkadaş :D
Dou demin gokile sizin ewin onunden gectik typer yatiodu megane yoktu piyasada dizeli goren ewe girmio spec :)
arka bahçede megane görmemişsinizdir, 3 arabayı yanyana koymuyom ayıp oluyo apartmandakilere ön bahçeyi komple rezerve etmişim gibi oluyo :hehe:
megani benden baska kullanan yok, keza type-r ı da :D
ama dediğin gibi baya gezmişim bu sene eve girmemişim resmen, megane 25.000 km, civic 10.000 km si benimdir, type-r 1.500 km :hehe:
bu arada, yüksek süratte camlardan ıslık sesi duyan var mı?
klimayı açınca resmen ıslık sesi duyuluyor benim arabada, sanırım kapı fitillerinden
sirkülasyon tuşuna basınca ses bir miktar azalıyor, hatta kayboluyor.
onlarıda değiştirteyim bari :d
Sende bnm gibisin megane 9.500 m3 5000 :) aralarinda nerdeyse 1 sene ara var alimlarinda
her gün fiks 100 km yol yapıyorum mecbur dizel araba bize :D
memnunum ama megane'dan iyiki almışım bugüne kadar beni en çok mutlu eden araba oldu ufak tefek sorunlar çıkarsa da servis hiç problem çıkarmadı bi sorun varsa direk değiştirdi allah var
bir de düşünüyorum, kia proceed haricinde bu arabanın bir alternatifi yok, tek kapı, donanımlı, spor görünümlü tipi çok dikkat çeken (spor araç demiyorum :D), dizel, 1.600cc kategorisinde bi araç düşünürsek yok gerçekten. ki proceed 'e göre daha donanımlı bir araç.
iki beğenmediğim yönü var, direksiyonu azcık hissiz (sorun değil bu gerçi), bir de ses sistemi rezalet. müzik açmıyorum arabada resmen.
Benimde ilginc sekilde en sewdgm yani direksiyonu surate gore agirlasmasi sehir icindeki asiri hafifligi nedense cok hosuma gitti m3 hisli olucam die her daim sert,sehir icini zewksizlestirior,ses sistemi konusunda malesef haklisin.
Ağırlaşma-yumuşama güzel
Ama savrulunca feedback yok direksiyonda, logitech in direksiyonu gibi oluyo
Düşünüyorumda, lastikler 25.000 de ömrünün sonuna yaklaştı diye üzülüyodum çok bile gitmiş aslında :D
dou cam fitilleri olabilir sorunun, bu yaz aynı uğultu bizim araçtan geliyodu izmirdeyken yaptırmıştık temmuz ayında :) kronik sanırım ;)
Levent cam fitillerimi kapı fitillerimi ona göre yönlendiricem servisi hangisi değişti acaba
cam fitilleriydi bizdeki sesin kaynağı, baya ince eleyip sık dokuduk o konuda ustayla teste falanda çıktık izmir cem serviste, damadın zaten servis.
sol cam fitili değişti Dou tam olarak.