cevaplar için teşekkürler. bu garanti işini nasıl hallediyosunuz servise götürmeden önce jantı yayları sökücez mi her seferinde
Printable View
cevaplar için teşekkürler. bu garanti işini nasıl hallediyosunuz servise götürmeden önce jantı yayları sökücez mi her seferinde
Valla ben servise gittigimde hc bsi sokmeden gidiorm bi sknti yasamadim su ana kadar. Zaten yaylardan dolayida bi sikinti yasamazsin. Eger suspansiyonlarin yada yurur aksama yay yuzunden bi zarar gelmedigi surece hc bisey yapmazlar diye dusunuyorum. Ama yapabilirlerde tabi sag solu belli olmaz servislerin
İstersen orjinal yay olsun, istersen 5lik yay tak
Çukura düşersen garanti yok ;)
senin amörtisör körükleri kırılmıştı galiba dou önceki sayfalara bakarken gördüm. çukura filan mı girdin. yaylarla bi alakası olabilir mi? garantiden değiştirebildin mi?
FT Tunings Fotos - Megane III HB Coupe - KW Yay, Cam Filmi & Body Kit Montajı | Facebook
bu araçtada kw yay var ama kaç cm lik bilmiyorum. biraz fazla düşmüş gibi geldi bana 2 cm likte durum nasıl
Tamamen fotoğrafın çekim açısıyla ilgili bir şey..
Yoksa ön lastiklere bakınca bizimkilerle aynı düşmüş gibi geldi bana..
diğer fotolarıda görebiliyosan farklı açılardan çekmişler aracı, bana 5 cm lik gibi geldi. http://www.facebook.com/photo.php?fb...785282&theater
bu aracada kw yay takmışlar ama nerdeyse hiç alçalma olmamış
fotolar yüklenmedi galiba linkleri veriyorum
1.
FT Tunings Fotos - Megane III HB Coupe - KW Yay, Cam Filmi & Body Kit Montajı | Facebook
2.
FT Tunings Fotos - Renault Megane III HB KW Yay, Body Kit & Jant Montajı | Facebook
yaa bosuna kasmayın hiç biri düşürmüyor gerçi düşüklük kişiden kişiye farklılık gösterir ama hiç biri benim gözümde beş para etmez bu yayların...zaten yakındır içimdeki sanayi aşkım depreşirse bir taş motorluk canları var kafalarını uçurabilirim :D
bu arada dou gokile karar werdik sen kesinlikle ekonomi spec takılıosun... :D imkanı yok 5.3 le gezmenin all in one kullanımla... :D
Selamlar bende bugün coupe alarak aranıza katıldım aracı bugün pek inceleme fırsatım olmadı ama incelerken aklıma takılan şeyler oldukça sizlerle paylaşıcam.Ama jantlara fena halde kafamı taktım ya araç color edition jantlara baktıkça arabadan soğuyorum :D
ben aracı aldıktan 6 km sonra deiştirmiştim jantları ondan kimse color editionu yolda o halde yürürken görmedi,zaten daha bi tane bile color edition görmedim,sende fazla yürütme aracı hemen bi jant tak bu hafta :)
hayırlı olsun bu arada kazasız belasız...
ayıptır sorması nerden kaça aldın?özeldende yollıyabilirsin 5 ay önce aldım bende ondan merak edıorum :)
resimdeki coupe'de KW coilover var .... 2.sahibinde olması lazım şuanda
kaç para bu kw coilover kim satıyor?
ft tuningde montajıyla birlikte 2 bin lira fiyat verdiler bana sertliği ayarlanabilen olanına. yükseklik ayarlıda 1300 euro tabi bn ist da oturmadığımdan taktıramam :)
oha akü...