Rahatız yahu dynolar şüpheleye düşürüo adamı sadece
Rahatız yahu dynolar şüpheleye düşürüo adamı sadece
Golf MKVII 1.6 Tdi
dynamics en hassas olceni iste pasaoglunda falan 160 civari cikar diye dusunuorum. Megachipste 165 hp 330 nm ciktilari vardi.
beyler aracı aldığımda sislere xenon taktırmıştım aradan 3 yıl geçince ampüllerden biri patladı şimdi ikisini birden değiştirmek istiyorum fakat aynı ampülden bulamıyorum o zaman takan arkadaş normal farlara uygun olsun die 4300 k filan bişey takmıştı şimdi normal farlarına uygun xenon ampülü arıyorum fakat bulamadım. birisi söyle bir öneride bulundu, aracın orjinal farlarını da sisleride değiştireleim hepsini 8000 yapalım dedi. bende karar veremedim. aramızda farlarındaki orjinal xenon ampülleri 8000 yapan varmı?
sislere xenona gerek yok.hele far ve sisleri 8000 kelvine sakın oyle bisey yapmayın bence.sislere philips 4300k halojen ampullerden al tak dırek.orjinal xenonlarla aynı renk yanıyo hemde milletin gozunu almazsın.benim sislerde onlardan var goruntusu koydum kafanda fıkır olsun
![]()
jantları beğenmedim..
Bende aynaları gerisi güzel maşallah
Golf MKVII 1.6 Tdi
Ben redsunun arabayı maltepe sahilde gördüm..jantlar çok güzel duruyor..ortalarındaki merco logoları acil değişmesi lazım ama![]()
aynalar marjinal bi renk seçimi olmuş..
ama aracı canlı görmüş biri olarak basıklıgı ve jantları süper duruyo diyebilirim..
Yeni megane cikcakmkymis acaba seneye
Bu cumartesi yani 27 nisan 2013 tarihinde akşam saat 11 de maltepe sahilde meg 3 coupe ci arkadaşları buluşmaya bekleriz..Bizbize sohbet muhabbet için uygun bi yer..Zaten haftasonu geceleri oralarda bolca coupe görüyorum![]()
Toplanalım tanışalım..İmkanı olan buyursun gelsin arkadaşlar..
edit : tarih 27 nisan olarak düzeltilmiştir..
Maşallah , jantlar değişik olmuş kötü durmamış bence.
Fikir olarakta , ön tamponun gri yerleri ve aynalar siyaha boyanırsa jantla kombin olur
Bakalım bu organizasyon tutacak mı![]()
Ben o kadar uğraştım uğraştım en fazla 5 falan görmüştük herhalde gelen sayısı olarak, inş. dahada fazlası olur.![]()
mapped by EcuTuned
Edittttt...
mapped by EcuTuned
bız bı kere toplandıgımızda 7-8 coupe olmustuk..bakalım 5 te olsa 10 da olsa bulusma ıyıdır ..cadde coupeye doysun![]()
arkadaşlar merhabalar bende megane 3 coupe sahibiyim 2 senedir
arasıra sohbetlerinizi okuyorum fakat katılmak bu güne kısmetmiş
arka megane rs difüzörü yapan oldumu aracına olduysa şu krom egsoz u kaça aldınız internette 200 tl lerden bahsedilio gelicek yorumlar için tşkklr
Ben bir ekleme yapiyimEski coupecilerde davetlidir dukkan onunden bulusma yerine servis cekilir (Emre.E)
![]()
önceki buluşmadan bir kare![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)