sağol dostum eğer müsahit olursam neden olmasın buluşma yeri neresi tam olarak ?
arkadaşlar buluşma cmts gecesi 23.00 te yanlış yazmışım 26 diye ..27 olucak)
maltepe sahildeki üst geçitin orda..
şu an 6 yada 7 coupe kesinleşmiş olarak geliyor..aslında gelenler hep diğer renault forumundan arkadaşlar..Burdan redsun geliyo sanırım..
duyan duymayana söylesin işte davetimiz herkes için geçerli..tanışırız..muhabbet ederiz.sahil turu şeklinde bi meg 3 coupe geçidi yaparız) belki KFC veya starbucksda otururuz muhabbet moduna girerizz, ..bi araya gelelimde yaparız bişeyler
![]()
buluşma tam bu fotonun çekildiği yerde
![]()
Buluşma tahmin ettiğimizden çok daha fazla meg 3 coupenın gelmesiyle iz bırakan cinsten oldu..Tam bilmiyorum ama 13-14 tane coupe vardı herhalde..Zaten İstanbul'da toplasan kaç tane var bizim arabadan)
Katılım gösteren tüm arkadaşlara çok teşekkürler..Sahil yolu planladığımız gibi coupe festivali yaşadı dün gece![]()
resim isteriz![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
eren paşanın objektifinden bir video
https://www.facebook.com/photo.php?v=515254201855405
resimlerde aşağıdaki linkte arkadaşlar
27 Nisan Meg-3 Coupe Buluşmasından Kareler+Video
EBY satildi benim icin megane seruveni burda sonlanmis oldu artik![]()
mapped by EcuTuned
BUR s2k BOLT-ON 100-200: 11.1sec
Bura naptın senMeg4 almalısın bence
Golf MKVII 1.6 Tdi
hayırlı olsun buğra![]()
Aynen bende sattigimda boyle bakmistim ayni pozu vermisti bana keratabaskasi kullaninca daha guzel gornuyo valla hayirli olsun
![]()
bugün 1.6 tdi 105hp manuel golf ile denedim golfte 15 teneke vardı bende 19 olmasına rağmen 40 tan basınca 170e kadar 2 boy geçtim ben tek kişiydim golf 2 kişi geçilceğimi umarak bastm ama şaşırttı meggy![]()
Bi iki eksigim kaldi yazilimda sknti var biraz hallolunca bitane meggyle denemk istiorm. Sanziman orani ve tepkime olarak meggy cok daha iiydi. Alt devirleri polonun meggye gore cok olu 2500 dd falan denemek gerek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)