Sayfa 252'e kadar geri gittim ama yine de rastlayamadım...Ama hatırlıyorum megane ses sistemi ile uğraşıp güzel şeyler yapanlar olmuştu?? Ne tavsite edilebilir ne yapabiliriz önerisi olan arkadaşlar olursa çok sevinirim...Saygılar
Bar50'yi az önce bizim buralarda gördüm sanırım oda acıbademde oturuyor.Ceviz ağacına doğru inen yokuşta ters taraftaydım bende geçince aynadan baktım plakaya öyle gördüm yeşil tişörtlü biri kullanıyordu.
Maşallah güzel duruyordu dp var sanırım egzozda hafif bi horlama vardı![]()
beyler şimdi egr valfi iptali sizce yaptımalı mıyım benim araç yazılımlı ecufasttan. 135-140 hp civarı. Bir de Eski BY megane nin yazılımını attırmak istiyorum ama Emre çok duman atıyordu diyor sizce yazılımı 10 hp daha upgrade etsem mi? Ayrıca 51 lik düz boru taktırasım var çok aşırı ses yapar mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
egr iptali her zaman hissedilir sonuç vermeyebilir.Kişiden kişiye değişişiyor.
Geri sayfalarda videolar var beyaz coupe nin egzos sesi için fln
Golf MKVII 1.6 Tdi
megane III arayan varsa, şu ilandaki araç harika duruyor.. gerçi fiyatı ecik yüksek ama pazarlıkla 40'a belki alınabilir..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0276897/detay/
Netten göründüğü kadarı ile dayıyla favorimiz gerçekten alınası kombinasyon
Yalnız fiyat fazla 40dan fazla etmemesi lazım
Golf MKVII 1.6 Tdi
İki haftadir bende kullaniyorum 40k km'deyim yakıtı cidden çok iyi buldum klima açık şehiriçi bir depoyla 850 - 900 km arasi yapicak gibi gösteriyor bilgisayar. Genel olarak araç iyi frenlerinden ses gelmesi biraz garip geldi balatalara baktırdım daha durumu iyi dedi serviste çalışan yetkili bi abi![]()
yok kanka ist gelip yanına uğramam mı hiç antalyada yaptırdım ecufastı. Ayrıca bide bu dpnin mantığı ne nasıl oluyor. Birde egr ye bazen kıyamıyom yaarsç 16 bınde pahalı bir parça sonuçta
daha öncede bu konuya salça olmuştum şimdi yine olayımçarşamba aracıma soft yazılım yaptırmayı düşünüyorum pendik civarı olsa iyi olur anadolu yakasında chipli dci yada tce ile denemek isterim kıyas açısından
Eski coupecilerden kim kaldı diyerekten sonunda bende satıyorum
Bir süre yurtdışında yaşayacağım için 2010 Megane Coupe 65.000 km'deki aracımı satıyorum arkadaşlar. Arabayı burdan bilenlerde var,ciddi düşünenler için telefonda veya özel mesaj ile ayrıntılı olarak bilgi verebilirim.
1-2 güne vaktim olduğunda sahibinden de açıcam ilan link veririm.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)