110luk focustan daha iyi yürür derken ne kadar daha iyi onu söylerseniz tahmin yürütebiliriz varmı yokmu diye.
Golf MKVII 1.6 Tdi
kendi aracım stock haldeyken yeni focus dizelle deneme fırsatım olmuştu ilk 3 vites aça aça gittiğini biliyorum
Esp, color editionda yok. Dynamiquede varmıydı hatırlamıyorum
aynı tartışmayı scenic 2 içinde yapmıştım zamanında,buroşüründe benim modelimin esp var oldugu yazıyor ki mudahelelerine sahit olmak zorunda kaldım cokca,tahiminim ki umarım dogrudur antipatinajla aynı dugmeye baglı oldugu,yani 40dan sonra kapatılamaz diye dusunuyorum,scenicde bu şekilde bundada farklı oldugunu sanmıyorum
Arabanın ilmine inildi artıkDarısı megane 4'e.
Golf MKVII 1.6 Tdi
bir tane daha air yapılmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27764368/detay
Air i yapmış fiyata da basmışuçmuş...
Yalnız o 4. foto nedir öyle, efsane olmuş yeşil. Bi tane de turuncu vardı airli.
Arkadaşlar mercedesin amg jantları 5*112 bizimki 5*114,3 mü yoksa 5*112 mi? 18 inch amg jantı almaya niyetlendim 5*112 bizim araçlara uyar mı ?...Uygun olarak nerden alabilirim ? bi link veya bilgi verirseniz sevinirim..
Megane 3 için premium paket diye pi paket varmış galiba aldığımız amca almamış ondanbi-xenon fiyatları hakkında yardımcı olabilcek bi kullanıcı varmı aramızda ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)