Arka difizör çok hoş oluyor. Fakat o siyah yeri aracınız turuncu ise boyatmayın. Siyah konstratı olması lazım biraz bence...
Printable View
önceki sayfalarda aracın ses sisteminin genel olarak beğenilmediği yazılmış ama bn gayet memnunum. bnm ki bide 40 wattlık, arkamy ler 150 watt onlar cok daha iyidir muhtemelen. gayet temiz ses cıkıyor 180 190 km yle giderken bile rahatça müzik dinleyebiliyorum. beğenmeyen arkadaşlar ne yönden beğenmediler acaba?
beyler bi sorum olucak bu ortalama yakıt tüketimini kasmama rağmen 5.7 nin altına düşüremedim sizin bu 5.0 5.3 filan chipli araçlarmı yoksa benim araçmı fazla yakıo
:) bana iyi geliyo ya ztn cok baslı müzik dinlemiyorum bnm için önemli olan temiz ses cıkması ses seviyesi 25 i geçmediği sürece sesde patlama vs olmuyor. önceki aracımda sesi biraz yükselttinmi ses boğulurdu bunda öyle bir sorun yok arkamyleri merak ediyorum aslında. bide kafama takılan nokta bnm model olan color edition la bir üst donanım arasında liste fiyatı olarak sadece 1000 1500 lira gibi bi fark var ama bi dünya donanım farkı var. celik jant esp ses sistemi gibi. alırken büyük bir indirim yapmasalardı kesinlikle cok mantıksız bi secenek olurdu.
5.7 cok deil bnm sehir içi 6.5 civarı. kullanılan yola göre cok değişiyo. mesela otoyolda 150 160 giderken 5-5.5 yakıyo ama ışıklara trafiğe girdinmi 6.5 un altına düşmek zor.
Geçen gün babamda çok güzel çalıyor abartma diyordu arabaya bir bindim türk sanat müziği dinliyormuş :D
Ben sağ tarafı patlattım zaten sanırım sexy bitch'i dinlerken :)
Tesko yapıcamda şu douya sapladıktan sonra,dahada ağırlaşmayalım :D
Bu arada 6 nın altı her değer iidir (bnm bakım zamanı geldi yine 6,4 e çıkmış) fazla kasmayın krm bağlatmayın arabaya benim şahsi fikrim yazılımlılar için yakışı ve gidişi doğru orantada makul yani...
Parcalarin siparisini verdim persembe teslim ediyorum araci. Bu egsoz la arka difuzor ayri satiliyormus ne sacma? Ayrica sonradan taktirmak daha ucuz soyleyeyim. Gerci bende %20 indirim kuponu vardi, malzemeler 575TL ye denk geldi. Boya ve iscilikle 800 e anlastim. (arka tampon plastiginin boyanmasi dahil). Bana arabayi alirken komple body kit 2500 lira demislerdi. İndirim olmasa dahi 2500 tl tutmuyo komple body kit.
Bu arada orijinal jantlari da yeni nissan skyline in jant rengine yani metalik fumeye boyatiyorum. İnsalla yakisir :)
Sadece arkayı servisten alın ön ve yanlar dışarıda her yerde var zaten elif tuningi tavsiye ederim muntazam her gün vuruyorum daha kıramadım maşallah diyimde akşam parçalanmasın :D
o zaman bu acıbademdeki renault bayii çıldırmış..5000 tl bodykit fiyatı verdiler bana
Dou ewdeki muzik setini kullammiosun dogru duzgun kolonlarini arabaya takican dimi dogru söle :D
ya beyler arabayı kapattıktan sonra inince çat diye demir genleşmesi sesi falan duyuyor musunuz ? yumuşayıp serteşiyor ondan geliyordur diyorumda daha önce duymuyordum sanki ? bilemedim ya servis normal dedi
Yağı dışarıdan ben aldım 105 tl verdim 5 lt, yağcı tanıdık :D Benden daha iyi müşteri mi var sürekli bi arabanın bakımı geliyor haha
Filtreler 55 tl
İşçilik 20 küsür tl idi
Filtre ve işçilik indirimiyle total 170 e geldi bana :D
Yetkili serviste bu arada yanlış olmasın :D
Dipnot: 30000 in acısı 40000 de fena çıkacak gibi
standart yağ + yağ filtresi + hava filtresine ek olarak
ön fren balataları
carbon clean
enjektör ve egr temizliği
bir de ek olarak polen + mazot filtresi ekleniyor onları 20.000 de bir değiştiriyorum çünkü
600-700 tl den aşağı gelmez diye düşünüyorum
dengesizin biri arabayı ön çamurluktan kapıya kadar bide arka farın ön kısmından kapının önüne kadar çizmiş. çizikler cok derin gibi gözükmüyor boyatmadan halletmenin bi yolu varmı acaba?
Çok geçmiş olsun ya, adi herifler ne zevk alıyorlarsa.
Bir mequiarsa a uğrarsan M105 M82 Filan girişsinler inşallah çıkar,şerefsiz çok malesef :(
Biraz farklı bişi görmesinler başkasının altında..Neyse daha yazmıyım geçmiş olsun tekrardan..
saolun psikopat cok ya öyle gecerkende cizmemiş sağından solundan girişmiş arabaya nasıl bi garezi varsa artık. mequiarsa neresi bilmiyorum izmirdeyim ama bi servise göstercem kaskonun mini onarım muhabbetinden hallederler umarım.
Beyler bu difuzordeki egsoz gostermelik mi? Duman falan cikmiyor mu? Arabayi teslim aldim da baktim orda bi kapak var. Bizimkiler isten mi kacti dedim.
Dediğiniz gibi sadece kapak ben eksozu 2 gun cıkarttım.Göz alışkanlığımıdır nedir gözüme pek hoş gelmedi geri yapıştırdım.Ama geçen gün farkettim orj.ekzos aşağıdan gözüküyor kafasını biraz kestiricem sanırım..
Uğraşamam kanka onlarla asıl ben ortayı komple kesip coopers egzosu ıstıorum ama deli işçilik lazım zaman yok kafa yoramam şimdi kalsın böle :D
Bende gözükmüyor ya yada ben dikkat etmedim :beuj:
işte bu yüzden arabada çakma egzoz bulundurmayın :D
Bende m3 u cikarticamda gecen hafta goki yeni gelen filtre kitini takmaya calisti, ön tamponun cikmasi gerektigini sonradan farkedince filtre kitinin yarisini takamadik bazen stop edio araba :)
Caddedeym ben kanka teknoloji saolsun :)
Merhaba
Birşey sormak istiyorum. Megane 3 HB aracım var yerli üretim olduğundan dolayı gündüz farları yanmıyor bunları aktif etmenin bir yolu varmı acaba. Megane 3' ü yiyip yutmuşsunuz sizlerden başkası bilmez gibime geliyor. :D