Gy plakali aractaki bendim zevkli oldu herkese tesekkurler :) by meganda o jant lastige cok iyi yuruyor bence:)))
Printable View
Gy plakali aractaki bendim zevkli oldu herkese tesekkurler :) by meganda o jant lastige cok iyi yuruyor bence:)))
Evet benimkide sac jantliydi kardesim:) videolar varmi acaba bizim denemelerin:))
videolar için hesap numarası : garanti bankası 646- 432965 :D:D:D
Canin sagolsun abi =)) arkadan nasil gozuktu merak ettim tekrardan tesekkurler yalniz istanbul parkin oralarda olsa daha saglikli olur gibime geliyo daha bos buralar :)
videoları upload etmeye başladım sıradan, beklerseniz izlerseniz...
Bekliyorum=)
Kardesim İnan bilmiyorum senin araban hiç bildigim bı araba değil dediğim gibi ama sunu açık yureklilikle söylemek isterim olurda adam gibi dener isek senin geçmeni isterim neden saçma gelicek neden diceksin..
Siz o arabalara emek vernissiniz herkesi gecmek istemeniz çok normal...
Benim öyle hirslarim yok bilen tanıyan bilir bni, 1 boy gitmis gitmemis bnm için dışarıdan temiz yakisikli görünsün yeter.ki koyduğum 19 jantlardan arabamın bagajının full olmasına rağmen 3 kisi almamızdan belli olmuştur süratli araba kullanmayı sewiorum o kdr...birde ben arabayı alali 3.000 km oldu aldığımdan beri
ekonomi takıldım hangi viteste hangi suratta nası gider hiç bilmiyorum.
Fazlada uzatmiyim herkesin aracına masallah öyle ölü gidio gitmiyor dediğimiz bı araba yoktu herkesinki canliydi masallah...altlardan ziyade kendi aracımı 120 den sonra beğendim 220 lere kadar çıktık sanırım bende ilk defa bu arabada o suratları bugün sayenizde gormuş oldum herkese kendi adıma teşekkürler.
Gecenin en temiz arabası benimkiydi kabul edin neredeyse hepiniz gecen haftadan kalan yagmurla geziodunuz :)
Laaa emre bundan sonra deniceksen sok o jantlari kardesim araba hala çok guzel gidiyor fakat o jantlar kesiyor malesef..normal zamanda yine takarsın birde kamera ya gokinin diiiip diiip durma daha 6 taksiti war essek gibi para verdim ona :D
Megane Coupe(BY) & Kia ProCeed + Bonus
Vol I Ibiza 1 Bmw 3 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 1 - YouTube
Vol II CamCar 2 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 2 - YouTube
Vol III CamCar 2 Kişi
Megane Coupe & Kia ProCeed Roll 3 - YouTube
Megane Coupe(BY) & Megane Coupe(GY)
Not: ViaPort sapağına gelirken 1 denemeniz daha var trafik olduğundan bırakmışsınız onu eklemedim Bilginize...
Megane Coupe & Megane Coupe - YouTube
Megane Coupe(BY) & Bmw 3.20
Megane Coupe & Bmw 3.20 - YouTube
Seat Ibiza & Bmw 3.20 Ibiza 1 Bmw 3 Kişi
Seat Ibiza & Bmw 3.20 - YouTube
Ne güzel çekmişsin abi benim çektiklerimi görünce koparsın arkada savaşıyodum :D :D :D
Ellerinizi saglik guzel oolmus arada bi kaybolmusum bidaa geri gelmisimmm:)
BY coupe'nin jantlar o.z ultra olaydı....
Edit: yanlış anlamışım oz muydu anladım ben :D
ama kg den değil çap dan kaybediyor ki bbs ler zaten hafif, bu çakma jantlar hafif oluyor bende anlamış değilim..
BBS
http://i52.tinypic.com/vnzg8x.jpg
BBS'ler ağır olması lazım yaw ? lastik çapıda büyük tabi. vsvs
255:O:O m6da yok o kadar lastik ahaha
öyleydi galiba önler 225 kesinde arkalarda 245 ebat varmı ? yok ya 255 di dogru hatırlıyorum :D
BY o ebatlara göre iyi dayanmış valla maşallah hepsine, Kia beklediğim gibi gitmiş :)
beyaz meganın farları niye yanmıyor?
Cok trafik varmis ya, sole yol bos olucaktiki keyfi ciksin
Favorim 1. video :D
ekli listede en altta
Seat Ibiza & Bmw 3.20 - YouTube
o diilde BY'de duman yok gibi warsada öyle rahatsız edici birşey gözükmüyor ;)
Bir buluşma ayarlasak tanışmak amacıyla forumu takip eden ama yazmayan coupe ci arkadaşlarda varmış onlarla birlikte kalabalık hale gelebiliriz. Fotoğraf çekimi falan eğlence olsun vizelerden bunaldık :)
Yarın akşam buluşalım olmadı ataşehirde?
Nasılsa kimsede egzoz yok bağlanma ihtimali yok :hehe:
Filmleri niye söktün olm konuşmuştuk ya Pazartesi ayiarlicaktik,cük gibi olmuştur o araba ne cins adamsınız ya...
O araba senden önce 2 kere muanne sevk yedi bak bakalım ruhsata muyanne olmusmu hiç, dün solemesem sinirlenmicemde bı telefonluk canı var dedim ya sana...
Uyuz oldum heee :D