Evet inanmayanlara gelsin
![]()
Dikkatli kullanım haricinde , hiç yakalayamadığım rakamlar![]()
Dou o nasi bi degerben ruyaamda goremem heralde onu 6.5 in altina dusuremedim
En kisa zmanda DP ve Yazilim olayinida yaptirmak istiorm ya para hazirsenn 30k bakimin ne zaman gelio
Olmadi DP yi brbr yaptirirz indirim yapsin
Edit: Bulusma olayini ayarlaiyalim bi toplanalim artik![]()
Mapped by DR.ECU
dou , bu rakam az yaksın diye kasmadan yakaladığın rakam mı?
maaşallah![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Yazılımdan ötürü az yakıyor, orjinal maple aynı kullanımla muhtemelen 5.8-6.2 lt arasında bir değere sahip olurdum (ortalama 6 litre +0.2 -0.2 tölerans).
Sürekli dur kalk trafikte değilim o bir gerçek, her gün köprü trafiği geçiyorum 100 km yol yapıyorum, hafta sonuda bağdat caddesi sahil vs. fırsat olursa çıkıyorum. Genel kullanımım bu şekilde.
Her kullanım şartından biraz var, trafik, top speed, otoban, gazlama, şehir içi trafik, şehir içi gazlama vs.. asla az yakayım diye dikkatli kullanmadım.
Asla 90-110-120 yada herhangi bir süratle sabit gitmedim gitmemde dizel araçta hemen kurum bağlıyor çünkü. Otobanda kullandıysam sol şerit nasıl gidiyorsa sürekli öyleyim, top speedde var.
1900 km istanbul içinde trafiksiz gidebilecek bir güzergah varsa banada söyleyin bende ordan gideyim
Yazılımdan sonra sürekli bu halde, eylülden beri 5.5 - 5.2 lt tüketim arasında gidip geliyor. Yaz aylarında daha da düşer diye umuyom.
Valla ben 5.8-6 lt arasında geziyorum çok inemedim daha![]()
Ya yazilim yapmis dibine kadar kısmış arabayi bizi keklio sole gidio bole gidio die...
İlk postunda dou gider yapicak simdi deniyelim diye demedi demeyin![]()
Hahahaha dynoya sokamadıkki bi türlü kısık mı açık mı göstereyim
Stock maple yalnız 114 hp çıkmıştı paşaoğlunda, ciğerli megane![]()
dou sende 2 cm lik kw spor yaylar vardı sanırım netten baya bir baktım ama coupe için üretilenini bulamadım sen nerden aldın öğrenebilirmiyim?
KW yaydan bende çok memnunum, günlük kullanım için çok güzel.
Tam optimum bir yay , hem yol tutuyo hem konforlu
Bu arada 3 cm düşüyor 2 cm yazmasına rağmen, buraya gelirken yükseltiyolar araçları çünkü![]()
Coilover kullanan varmı aramızda , sertlik durumu nasıl?
HB'de kullanmayı düşünüyorumda , kimi zaman ailecek de biniyoruz çok sert olma ihtimali çekingen bırakıyor beni açıkcası...
1 de ayarı nasıl yapılıyor yükseltme alçaltma .....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)