chiplilerin 0-100 ü kaç deniyen oldu mu?
Printable View
chiplilerin 0-100 ü kaç deniyen oldu mu?
bu kapıyı kapatırken çarpılma olayı canımı sıktı ya ayağımla itiyorum artık kapıyı bugün bi normal kapatiyim dedim parmağım kopuyo sandım :)
0-100 den öte ara hızlanma deneyin bence :)
megane 3 coupe dizel almayı dusunuyorum + ları - leri nelerdir arkadaslar yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Ya arkadaslar;
Acaba aranızda, airbag ışığı yanıp sönen var mı? Benim araçta temassızlık var sanırım bi airbagte bazen yanıp sönüyor airbag lambası sinir oluyorum 50 kere yanıp sönüyor
kısaca
+ lar
* güzel yol tutuyo
* ekonomik
* tasarımı dikkat çekiyor
* konforlu bir araç - günlük kullanıma çok uygun
* eski meganelere göre artan işçilik ve kalite - konsolda
* kia proceed haricinde bu arabanın bir alternatifi yok (dizelinin)
- ler
* müzik sistemi rezalet
* boya ve karoser işçiliği çok başarılı değil (bence)
Arkadaşlar bu ayın sonu araba 1 yıl olucak..
Valla ne zaman o kadar oldu anlamadım.. :)
Mart sonu falan şöyle ilkbahara hazırlık hem boya koruma , cila falan düşünen arkadaşlar var mı aracına ? Havalar yavaştan güzelleşicek artık ***** arabaların parlama zamanı geldi :D
Hep beraber şöyle gitsek , hem boya korumalarımızı yaptırsak , fotoğraf çeksek , tanımadıklarımızla tanışsak :)
Ben nisan ayında yaptıracağım ilkay
Nisan başında istersen birlikte gideriz
Dışarıda dünyanın parasını bayılmayın ya ben size dükkanda yaparım :)
Kill +M85+M82+M66+nxt+34
siyah olanlarada poorblack,collinete 915'te extradan yaparız :)
http://img718.imageshack.us/img718/1364/fotorafan.jpg
makina varmı sende
reno kardesligi :hehe:
kardeşim ben hiç bir arabamı dışarda yaptırmıyorumki malzeme filan hepsi var dükkanda girişiyorum m3 e bile kendim yapıosam merak etme yani :),yıkama makinesi,hava,su,tahta hepsi var :D de yalnız goki ayusununda gelmesi lazım ben cabuk yorulup sıkılıyorum o programlanmış hiç durmuyor güzelde yapıyor allah var.
Yav o konuda bi suphem yok zaten :D Bir kere kirli gormedim arabani masallah
Mahcup oluruz yav olurmu oyle sey, bizde el atarız :)
Hatta hep heves etmisimdir makinayla kendi arabama girismek hehe
Benim boyanin durumu ciddi kotu surekli yagmur camur vs.. yoldayim, hak ediyo boya korumayi :D
sen sıkma canını havalar düzelsin yaparız en kralından,babamın volvoyu toparladıktan sonra korkmuorum artık hiç bir arabadan :)
yanlız bak yapmadan söliiim goki kral fm dinliyor son ses,2.5 litre araba bitine kadar kola içer hauahua sıkılmazsan yaparız bi pazar günü :)
Hahahahaha peki haberlesiriz :)
Cok sagol :) :)
:) biri cilami dedi. Yok artik :D hemen damlarim valla. Bi ucundanda ben tutarim elimden gelir boyle isler bu gune kadar hep kendim yaptim arabami ;) Kendi malzememde var makinada var.Bitek makinayla pasta atmadim firsatim olmadi ama cila (poorboys bh) hep makinayla atarim Haberim olsun valla :) Kolay kolayda yorulmam soliim :p Cila olarakta istenirse bende m66 ve m21 var bolcana. Bende getiririm bitene kadar kullanabilirz sknti olmadz :)
Madem boncuk koyuldu bende bi sov yapiim :P :D ehueheuheueh
http://i.imgur.com/xhq1A.jpg
http://i.imgur.com/NYXIo.jpg