Jem senin arabada coil mi var su isi bi acikliga kavustursak herkes rahatlasa :)
Printable View
ya bu yaylar preslendiği zaman sıkıntı olmuyor mu?
yayın özelliğini yitirmesi fln gibi,ciddi düşüklük sağlanıyor çünkü presle...
Cewap gelirse jemden 2 cm icin bnde dusunebilirim.top gibi sekmesi yoksa sknti yok fakat cemin jantlarida ufak ciddi dusuk araba bnm arkalardan dolayi o kdr yere gelmez,herkes kullanimina gore hakli olarak idealini ariyor sanirim bu arada bnm bu kdr kurcalamam,jantlar buyuk oldgndan araba profilden tuhaf duruyormus gibi geliyor.
jem uzun süredir acıbadem caddesinde ahmet saninin oralarda bugün hatta pızza hut'ın ordaydı..Sonunda sağ çamurluktaki karbon kaplı plastiği takmışsın abi onsuz çok çirkin oluyordu :D Maşallah diyeyim tekrardan..O fosfor sarısı kaliperleri çıkardın mı abi ?
Cidden basıklıkta son nokta..O basıklıkla caddedeki turtle wax'a nasıl girdin anlamadım abi.
http://i.imgur.com/bRtP6.jpg
Benimkide H&R 3.5 Bence onden 2cm daha basiklik payi var ama bu haliyle bile bazen on taraf surtuyo. 4 kisi oldugundada altini surtuyo.
Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel duruyor Emirhan, yüksekliği tam benim istediğim gibi olmuş..
Saolasin kardesim. Dusuklugu fena deil yani camurlukla lastik arasinda 2 parmak mesafe var. Sertlige geldigimizde H&R gercekten sert ama konforsuz deil. Ses yapmiyo stabilitesi yol tutusu gercekten cok guzel. Tavsiye ederim :)
Bnm jantlara ufak diyen bi arkadasim olmusta benim jantlarim 18..pres konusunda evet o sekilde h&r yaylara uygulandi ama tavsiye etmiyorum kesinlikle benim omrumu yedi resmen cok cok sert sigara izmaretinin ustunden gecsem hisseder hale geldim ve sokaklarda geri geri cikmaktn ciktimmmm resmen :) emirhan kardesm aracimin dusuklugu guzel dusmus we cokta guzel parlamis..acibadem civarinda cok megane var sanirim bigun hepbeaber bulussak turlasak fena olmaz bu arada
senın arabanın parlaklıgınada bıttım bu arada..cila ne kullanıosun?bıde foto makınende ıyıymıs : )
bulusma konusunda bende hemfikirim, sole su yaylilari canli canli gorsek
yazilimlilari test etme imkanimiz olsa :)
Havalar güzelleşsinde buluşalım cidden..
Yazılım artık alıştığımdan mı nedir banada gitmiyo gibi geliyo :D
bna hiç cookta ıyı gdıyomus gbı gelmedkı :)