Yaw sabredin hava toparlasın biraz buz gibi güneşe aldanmayın sogukta hıc bısı anlamayız adam gibi gidip eğlene eğlene oturalım..Ben haftaya olsun derim..
Printable View
:hahaha:ahuahauh Al ozaman bu sana gelsin emre yeni projemi suniim size :icon_tup:
Tavan kumasinda cok zorlanmazsam kesinlikle yaptiriyorum on konsoldaki pianoblack tutarsa kesin yapilicak :D
http://i.imgur.com/fOHzA.jpg
bugn okulda gördüm ben girerken cıkıyodn sen cook güzel olmuş mat :)
abi ben LV yaptırıcaktım tavanda tutmaz sarkma yapar dediler ... çok dikiş ve işçilik gerektiriyormş
Bende konustum bgun :) Arka yuzu astarli olmasi lazim yada cok ski dokunmus olmasi lazim kumasin. Birazda elastik olmasi gerekli. Alkantre gibi olmasi lazim. Yoksa yazin sicaginda doseme kafana duser dedi benim ustam :) Bende vazcaydim :D bide geri donusu olmayan bi islem yaptirirsam babam bana bi geri donus yapar heralde :D o yuzden vazgectim :)
aslında yapılmayacak diye bişey yok hatta rahat yapılır :)
çok istiosan çıkma bir döşeme bulunur onun üzerine biraz gizli dikişle iş çözülebilir .... bide buna ekstradan lateks kumaşlı olursa hiçbişicikler olmaz ;) ulaşırsan bana yardımcı olurum :)
Nesini sewıosunuz şu masa örtüsünün anlamıyorum :)
O megane yapılmış mı yoksa ps'de deneme mi?
Güzel duruyor
valla eline sağlık çok iyi olmuş baktım baktım çözemedim :)
Gerçekten çok güzel duruyor yapmanızı taviseye ederim.. Zaten fotoğrafın sanal olduğu anlaşılmıyor bile ..
Ya ne bliim ya ugrasmaya degermi ki :D yani gunluk kullanilan bi arac sonucta bide baba faktoru var en buyuk siknti o :D Bsi demicegini bilsem hic umrumda olmaz direk yaptiririm :D
Abi bence aksine çok kötü olmuş ya...
1.7 dti corsalar Alper abi 110 hp yazmış stock olarak mı 110hp ? yoksa 1.7 comfort gibi bir model mi ?
Stoc 75hp Tune edilmiş hali 110..
o ortadaki gri kaplamalar , piano siyahı yapılırsa iyi durabilir hakkaten de
Megane rs tr satılmaya başlandı mı
Top gearde testini gördüm pistte cayman s kovalıyodu :D Pist ıslak olduğu için geçemedi