Valla Valeye iyi saydırmışsınızdır kötü bir durum hadi siz kırsanız neyse de vale kırınca kötü.
Geçmiş olsun.:(
Printable View
Gecmis olsun cem,bnde bgn 6 kere filan surttum heralde hele yan tarafi bi yerde bi vurdum kesin gitti dedim araba pis die tek parca duruyor fakat catlatmis olabilirim :( acil hls sistemine gecmm lazim her yere surtuo eziyet olmaya basladi hatun bile bununlada bi yere gdmyz artik diye usyan etti,kiz hakli nereye istese m girmez oraya diip diip duruodum simdi bunada ole dicem cildircak ki m3 ten daha dengesiz yerlerde surtuo :(
gunluk kullandıgın arabayı o kadar pıstırırsan tabi kullanamazsın emre :) burası türkiye en iyi arac suv falan almak ben bile çok kez ön lipi sürttüm ki benim arabamda sadece yay var sizin durumunuzu tahmin bile edemiyorum cok zor
geçmiş olsun ikinizede
Dou gecen gun isiklarda karsi karsiya geldik orda bile hafif capraz yapiosun direk dalarsan surtuo sen dusun yani...yok zaten dedigin gibi gunluk kullanim bole olucaksa bi formul bulmam lazim.bu arada benim yuzumden o 68 saniyelik isigi tekrar beklemek zorunda kaldin kusura bakma kanka :)
Yok knka meggyi indirip kaldrcm bi sekilde...sonrasi relaxxx :)
bn kac aydır cekıyorum o ezıyetı sorma (: asılı mı kalmadım otoparka gırıp cıkarken cıkmıyınca gerı gerı cıkmadıgım mı kalmadı neler cektımmm varyaa..bıde işin tuhaf tarafı ne bılıomusun 1 ay önce kırıldı aynı mekan valesı tarafından yenıledık carsamba taktım bugun yıne gıttı..hanı samımıyetım olmasaydı hos olmayan seyler olabılırdı ama :(
jem bugun acıbademde önümde gittin bi süre :) maşallahı var arabanın nazar boncugu çizdir bi tarafına ciddiyim.
bugun nazar boncugu çizdiler saolsunlar ztn :S acılen en buyuyunden koyucam bı nazar boncugu
Gecmis olsun ya. Valla cok cok zor durumda kalmadikca hayatta arabami valeye vermiorm emanet var falan diyorum vermiyorum. Vermedim vermedim bi kere mersoyu vermistim bi geldi on sag camurlugu surtmuslerdi. Tobe ettim versemde arabayi parkedene kadar adami takip ediyorum :D
Evet yakıt ortalamam 5.6 düştü.. Gerçekten şu an çok duygulandım..
Hislerime tercüman bulamıyorum :o
:D:D
Ben simdi hesaplamaya gectim :D 200 tl mazot koydum gecen gun bakalim kac km gidicez :D
Beyler bu hafta-sonu mangala akıyoz mu artık :D
hakketen akalım artık yaa (:
Gunesi gorunce yapicaz bi atraksiyon az sabir bu sogukta zewk alamayiz su haftayida atlatalim bakicaz duruma gore...
Yav Bu hafta yapabiliosak yapalim cunk bundan sonra haziran basina kadar kilit durumdayim ben vize ve finallerim geliyo :(
Pazar gunduz olursa ancak olabilir 5 e kadar max
Aksama iptalim ben cunku aksam yapacaksanz gelemem