İlkayinki sq mu aq mu ucuz yollu dediginbana ondan lazim
![]()
kanka onuki aq auhauahSanada bi aq cakalim ama sana fantastik bsi yapsak diorm ben hani sole benimkindende fena bsiiler falan
Benim ilerde yapicagim seyi meselam
coilli arabaya ilkayinki gitmez
![]()
![]()
Mapped by DR.ECU
emirhan bugun amfı aldım :S senınle konusucak cok seyım var sanırım (:
bu arada bnm aklıma sılk gelen yerde mc onun sebebıde otoparkı oldugundandı..mantık olarak o mantıkta mekanı degıstırebılırız mesela (:
Tmm cem konusuruz
Ula hepiniz nie karsi taraftasinizHavaninda kotu olucagi tuttu. Olmadi 2 hafta sonraya erteliyelim havalar iyice guzellessin benimde vizeler bitsin
![]()
Mapped by DR.ECU
Haci benim face yokben kullanmiorm valla ama msn den ekliyebilrsiniz emirhansipahi@hot
Mapped by DR.ECU
Benimde faceim yok 2 kere açtım 2 sindede patladım
Bu arada emirhancım sokayım coillisine megane ına para bitti aq ben sq yapcam ahuahaua![]()
Emre sanada benimkinden "a.q" yapalım kankaAlayına isyan stayLa
Cem istersen ekle kardeşim
ilkaymarangoz@hotmail.com MSN
Face belli ***** burdan ne olduğu
Burdaki diğer herkesin bütün sosyal ağları mevcut zaten elimde![]()
Emir, dp işi ne durumda?
Kank dp yapmadik dp yapmak cok skntili dedi iskender usta. Bizim kattan bulamadik bi turlu bizde direk katin icini kirdik bosalttik. Baya bi fark hissetiriyo bana ama olcum yapadik ECUFAST teki dynoyu degistiriyolar 2 hafta sonraya kaldi olcum.
Aracin sesinde inanilmaz bi deisim var turbodan deliler gibi ses cikiyo ve kattan foslama sesi cikiyo cok hafif. Bilmiyorum piskolojik degildir heralde cunk araba baya bi hareketlendiDuman su anlik gozlemedim hala stock halinden daha dumansizim
Kanka sen hazir oldugunsa soyle. Gidelim Halil ustaya (eger yaptiricagin yada tanidigin bi usta yoksa tabi) ne istiosan anlat ona o sana careyi soyler
Ondan oncede biz toplanir konusuruz ne yapilmasi gerektigini kabataslak cikartiriz
![]()
Mapped by DR.ECU
Kat ı sökersen ses artması normalBen tıkandığı zaman yaptırıcam 80000 km gibi
DP neden sıkıntılı anlamadım, bilhassa muayeneye giderken harıl harıl kat arayacaksınHalbuki orjinal flanşlarıyla evinin bir kenarında dursa o kat, muayeneye giderken onu takar işin bitince dp ni geri takardın böylece orjinalliği de bozulmazdı.
SQ konusunda bende yaptırıcam bişeyler, kimsede olmayacak bişeyler hehe bu sefer söylemem yalnzı benden once yapıyosunuz hehe
dou katı sokmemişler içini boşaştmışlar anladığım kadarı ile muannede anlayamazlar heralde boş oldugunu :S pek bilgim yok ama anladığım o...
Sanmam kanka o kdr,özelliğini yitirmiş durumuna düşer gibi geliyor.Araba zaten yeni altıyla çok ugrasıcaklarını sanmam açıkçası..Bana mantıklı geldi komple sökülmesindense içinin dökülmesi daha mantıklı gerçi senin söylediğin en mantıklısı dp ama gelince emirhan söler zaten,iskenderinde illaki bir bildiği wardır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)