İlkayinki sq mu aq mu ucuz yollu dedigin :D bana ondan lazim :D
Printable View
İlkayinki sq mu aq mu ucuz yollu dedigin :D bana ondan lazim :D
kanka onuki aq auhauah :D Sanada bi aq cakalim ama sana fantastik bsi yapsak diorm ben hani sole benimkindende fena bsiiler falan :D Benim ilerde yapicagim seyi meselam :D coilli arabaya ilkayinki gitmez :p :D
emirhan bugun amfı aldım :S senınle konusucak cok seyım var sanırım (:
bu arada bnm aklıma sılk gelen yerde mc onun sebebıde otoparkı oldugundandı..mantık olarak o mantıkta mekanı degıstırebılırız mesela (:
Tmm cem konusuruz :)
Ula hepiniz nie karsi taraftasiniz :D Havaninda kotu olucagi tuttu. Olmadi 2 hafta sonraya erteliyelim havalar iyice guzellessin benimde vizeler bitsin :D
bide bısey sorcam bız nıe bırbırımızı face ten eklemıoruz (:
Haci benim face yok :D ben kullanmiorm valla ama msn den ekliyebilrsiniz emirhansipahi@hot
Benimde faceim yok 2 kere açtım 2 sindede patladım :D
Bu arada emirhancım sokayım coillisine megane ına para bitti aq ben sq yapcam ahuahaua :D
Emre sanada benimkinden "a.q" yapalım kanka :D Alayına isyan stayLa :D
Cem istersen ekle kardeşim
ilkaymarangoz@hotmail.com MSN
Face belli ***** burdan ne olduğu :)
Burdaki diğer herkesin bütün sosyal ağları mevcut zaten elimde :)
İkitelli sakir sakir yagmurlu haftaya kalir :)
plan yaparız yagmur yagar yapmayız gunes acar nasıl bı ıstır bu yaaaa (:
Emir, dp işi ne durumda?
Kank dp yapmadik dp yapmak cok skntili dedi iskender usta. Bizim kattan bulamadik bi turlu bizde direk katin icini kirdik bosalttik. Baya bi fark hissetiriyo bana ama olcum yapadik ECUFAST teki dynoyu degistiriyolar 2 hafta sonraya kaldi olcum.
Aracin sesinde inanilmaz bi deisim var turbodan deliler gibi ses cikiyo ve kattan foslama sesi cikiyo cok hafif. Bilmiyorum piskolojik degildir heralde cunk araba baya bi hareketlendi :) Duman su anlik gozlemedim hala stock halinden daha dumansizim :D
Kanka sen hazir oldugunsa soyle. Gidelim Halil ustaya (eger yaptiricagin yada tanidigin bi usta yoksa tabi :)) ne istiosan anlat ona o sana careyi soyler :) Ondan oncede biz toplanir konusuruz ne yapilmasi gerektigini kabataslak cikartiriz ;)
Kanka tek sorn ben sadece pazar gunlerı bos oluorum işin durumuna görede öğleden sonra cumartesi :(
Kat ı sökersen ses artması normal :D Ben tıkandığı zaman yaptırıcam 80000 km gibi
DP neden sıkıntılı anlamadım, bilhassa muayeneye giderken harıl harıl kat arayacaksın :) Halbuki orjinal flanşlarıyla evinin bir kenarında dursa o kat, muayeneye giderken onu takar işin bitince dp ni geri takardın böylece orjinalliği de bozulmazdı.
SQ konusunda bende yaptırıcam bişeyler, kimsede olmayacak bişeyler hehe bu sefer söylemem yalnzı benden once yapıyosunuz hehe
dou katı sokmemişler içini boşaştmışlar anladığım kadarı ile muannede anlayamazlar heralde boş oldugunu :S pek bilgim yok ama anladığım o...
Katın dışına vurduklarında içinin boş yada dolu olduğunu anlayabilirler :)
Sanmam kanka o kdr,özelliğini yitirmiş durumuna düşer gibi geliyor.Araba zaten yeni altıyla çok ugrasıcaklarını sanmam açıkçası..Bana mantıklı geldi komple sökülmesindense içinin dökülmesi daha mantıklı gerçi senin söylediğin en mantıklısı dp ama gelince emirhan söler zaten,iskenderinde illaki bir bildiği wardır.