fleunceın elektrıklısını gordunmu 185 km yapıomus her gun sarja takmak gerekıor benım ıcın ama ıphone uda her gun sarja takıoruz bişi olmaz... bırı pert olsada swap yapsam coupe ye
![]()
fleunceın elektrıklısını gordunmu 185 km yapıomus her gun sarja takmak gerekıor benım ıcın ama ıphone uda her gun sarja takıoruz bişi olmaz... bırı pert olsada swap yapsam coupe ye
![]()
ilginç ya sen yazılımı deiştirme ben 900 km yapabiliorum bir depoyla basıorum ama her gun 160 kesın goruorum ama ne bılım o kdr oynatmaz gibime gelıo değerlerin cok iyi gerçekten...
ben otobana çıktığım zaman paso 150-160 gidiyorum ama dip gaz çoky apmıyorum yarım gaz yarım gaz tatlı sert hızlanıyorum
şehir içinde de trafikte oluyor genellikle bende anlamıyom niye az yakıyo böyle
şu anda değiştirmem herhalde
rodajını güzel yaptım ondan mı böyle oldu la![]()
Ya bende her gun sile yolunu gitmesem benimde degerler boyle olur herhalde ya.. Ama sile yolunda dayanamıyom rampalarda falan dipgaz hep.. Virajlara sert giriyom falan![]()
Kullanım tarzı inanılmaz büyük etken , her gazlama isteğimde gazı sona kadar basıyorum bendede barbaros yazılım var 1 depoyla 1200 zor gibi geliyor denemek lazım
Ben her kullandığımda 1-2 vites mutlaka tam gaz bitiriyorum kurum bağlamasın diye
Ama sürekli dip gaz gezmiyorum tabi kullanım tarzından ötürü de olabilir
kismetse onumuzdeki haftasonu cikarim dynoya kank. kattan sonra gittim ama dyno yoktu. Bana hissetirdigi fark buyuk ama katsiz verileride olcturememistim. Simdi sirada eksoz var. Yazdan sonra eger bi vosvos satin almazsam komple eksoza girebilirim. 80 k dan sonrada q7 turbosu faln![]()
auhauuah
Mapped by DR.ECU
Ayni motorun bi ust versiyonu olsa sole 240 hplik super olurdu direk al takmodunda bisiler olsa ne bilim lagunanin filan oprasyon yapilabilirdi
![]()
2.0 dCi 160 FAP swaplanabilir, laguna coupe motoruyurtdışındaki meg3 lerde de bulunuyor manuel şanzımanla
Renault Mégane - Wikipedia, the free encyclopedia
edit: partikül filtresi iptali ve yazılımla 200hp civarlarına gelebilir diye tahmin ediyorum![]()
gerek yok yaww
KKKBV39 turbo var , 1 üstü neyse işte ondan takıcan dewam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)