Yapiyo dou gecen gun sahit oldum maslaktabi tane seat cupra var q7 turbolu sanirim ecufasttayken baya bi skti catara patara ates ediyo
![]()
Yapiyo dou gecen gun sahit oldum maslaktabi tane seat cupra var q7 turbolu sanirim ecufasttayken baya bi skti catara patara ates ediyo
![]()
Mapped by DR.ECU
katalitik yoksa tüvde sıkıntı, eski araçlarda aranmıyor bitek yeni araçlarda olup olmadığını biliyorlar, o yüzden sıkıntı oluyo , kat iptal ediceksen muayeneden sonra et![]()
Sabah sabah şimdi bana yapılcak şey değil bu ama
Maşallah maşallah![]()
Dp icin sifir kat bulunmasi lazim su an piyasada da sifit kat bulamadik bide borular cok fazla egimli dedi senin kati bosaltmanla dp yapman arasinda bi fark olmicak dedi zaten arka borun orjin dedi. Kati bosaltip arka boruyu genisletirsen daha iyi olur dedi.
Tuv dede katin ici bos oldugu icin anlyabilceklerini sanmiyorum kat var gibi gozukuyo. Bide dizel araclarda kata baklmiyodu bi ara. Iskender usta tuv de siknti olursa gel takariz sonra tekrar sokeriz dedi
Masallah cok bassakli duruyo![]()
Mapped by DR.ECU
Emir orta sustucu yok zaten , direkt düz boru çekip sona 1 susturucu alıcaksın yani he?
acaba kat iptali+düz boru'dan sonra basınç'ta artış olurmu turboda?
Tarık daha ne istiyon yer altından gidecek biraz daha pıstırırsa
Görmek istemiyorum sonra arabamı beğenmiyorum
Maşallah maşşallah 41 kere ama böyle hep resim koyma yani![]()
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2010 Model 44.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Bu arac tekrar ilana cikmis, 2-3 gundur ayni yerinde goremeyince satildi sandim, gidip bir inceleyesim var, kesik yayla nasil oluyormus gorelim![]()
Valla ben şahsen kesik yaylı alacağıma daha uyguna bulur coilover alırım
Fiyatıda öyle uygun falan değil çünkü
Tarik arkayi ozellikle basmiorum mazot dolu,bos cok fark edio yani tam doluyken daha guzel duruyor.bide bole yol tutusundan memnunum oynayipta sikmak istemiorum.basiklik olarakta bodyi sokersem daha basabilirim ama bu body ile 1 cm bile basilmaz malesef.bu arada bi turlu bulusamadik yoldada denk gelemedik bnm yogunlugundan kusura bkma lutfen.
La sirf meraktan yoksa alacagimdan degil, kesik yay falan kullanmam, ben kesin yerinden cikartirim onlari
He yani daha pay var ?Kendime dusundugum icin irdeliyorum biraz da, o yuzden, KW alinca tatmin olacagim basikliga inebilecek miyim meraki var
Senin eklerden dolayi cok tatli duruyor zaten dahasina gerek yok gercekten
Bulusma konusunda da onemli degil ben de cok yogunum zaten bu hafta rahatlayacagim biraz, darlarim arada bir![]()
KW'ler Almanya üretimi sanırım...
Coilover'ları bilmiyorm ama yayları diğerlerine göre alakasız uygun , düşündürüyor beni bu durum
eibach yaya 400 tl werdim 200tl fk fiyatı yarı yarıya ...
bu arada 5.0mm FK alan varmı meggy3'e ????)))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)