arkadaslar paspaslari deistirmek istiorum, nerden bulurum guzel paspas kurcaladim ama bulamadim internette bisi
arkadaslar paspaslari deistirmek istiorum, nerden bulurum guzel paspas kurcaladim ama bulamadim internette bisi
Yakıtı gercekden cok ıyı sevıyelerde bu aracın yaw bizim aracda yazılım var full dip gaz gidince 8lt cıvarı yakıyor.Yada bir örnek daha otoyolda hic durkalk yapmadan sabit 70km ile gidince Kurtkoy OkanUni harem arabalıferibot 1lt![]()
istediğimiz kadar dip gaz yapalım 6.4ü geçmiyor ortalama yakıt
Golf MKVII 1.6 Tdi
Konuyu hortlatıyım arabasına bişiler yapan yokmu?
turuncu veya beyaz satmayı düşünen yokmuşöle deri koltuklu xenon farlı filan
![]()
geçen gun fenerbahcede bı tane turuncu gördüm basmıstı yere bodyktli filan yakışıklı olmuştu.
yokmu bizde hareket...
Benimde beyaz bodykit+yay var.. Bixenon+cam tavan+nav,gasyon var opsiyon olarak..
Şimdi chip+kutu içi filtre taktırıcam yakın zamanlarda..![]()
yol tutusundan memnunmusun gecen aksam bir arkadasla hafif sıktık bir virajda gereksiz koptu gibi geldi arabası gerçi standart yüksekti ama arkasını öle savurması tuhaf geldi rahatsz edici bir kayması varmı?
ya internette bakıyorum ne ilginç iş se hiç biri içime sinmiyor arabaların anlamadım gitti.karşıma çıkmasını beklioyorum açıkçası.
arkadaslar benim aracta mazot kacagi var. bildigin durdugu yerde mazot aktirior motor tarafindan ve bir mazot kokusu veriyor ister istemez. basina gelen boyle bir sey duyan var mi?
araci bugun servise verdim. arac 19000 km de bu arada.
aslina bakarsaniz var, ama michelin lastikli gelenler ve continental marka lastiklerle gelen 2 farkli parti var. bende continental var, ayni savurmayi bende yasiorum ve esp bazen gereginden fazla izin veriyor savrulmasina. ama onden hic yasamadim, arkadan yasiorum o problemi.
Savrulma problemi ben hiç yaşamadım virajlara sert girmeme rağmen ama benim arabada yay olduğu için sanırım öle![]()
+1
Yay yokken hayvani zorlamıyordum o yuzden yorum yapmayayım orjinal hali icin, cunku neredeyse arabayı alır almaz gidip yay taktım.
Ama yaylı hali gayet başarılı bir yol tutuşa sahip. Limitleri yüksek ve arkadan bırakmaya eğilimli, esp çoğu zaman devreye girmiyor, çok hayati noktalarda ve abartınca devreye giriyor, arkayı bıraksada esp devreye girmese bile kontrol etmek gayet kolay.
Lastiklerden ekstra memnunum, contiler gayet başarılı. Sadece asfalt seçiyor kalitesiz asfaltta ya da tozlu yollarda saçmalayabiliyor. Ama temiz asfaltta gerçekten şaşırtıcı derecede başarılı
Yeni megane'ların iç mekan kalitesi nasıl?
Ses falan geliyor mu hiç konsol birleşim yerlerinden yada kapılardan?
Benim otrudugum koltukta biraz gicirdama var. Bide arka bagaj kapagindan gelio okadar.
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)