Dizel arabaya kat iptali+düz boru egzoz+filtre gereksiz diye düşünüyorum ama CHIP şart![]()
Araca blow off takmaya karar verdim fakat sorularım var.
1- Bu blow off megane coupe 1.5 dci ye olur mu?
2-Ayrıca bi parça almaya, zahmete gerek var mı?
3- 150 -200 tl arası bişey olması lazm. Ne önerirsiniz?
Can benim düş benim ellere nesi?
Boşveer bov gereksiz bişey.Çok güçten düşüyor.Çünkü turbo içindeki basıncı bırakıyor ve sonra tekrar dolmasını bekle ..Yağ kaçırması falan epey dertli.Senin arabanın garantisi devam etmiyo mu olm? Servis tanıdık biliyorum ama yinede sorun çıkarmasınlar.?
Ama illa takıcam diyorsan tial veya hks tak.Bilindik bir yere taktır.
yok diyosaniz takmym o zaman.Alanyadan 0 aldim araci gorev nedeniyle alanyadaydik tayinimiz antakyaya cikti 4 ay oldu tasinali alanyadan. Ama yazlari ve tatilleri oralardayim ***** memleket manavgat. Bu arda araci nerede gordunuz
Belki sizde tanidik olabilirsiniz
Bunlara ne dersiniz peki ?
Hepsiburada.com : Z Tech Bremboox Kalıper Kapağı Setı 7632 | Oto Aksesuar
Can benim düş benim ellere nesi?
Kaliper kapakları konusnda bildiğim çok birşey yok. 1.si frenlerin soğumalrını önlüyorlar yani frenlerin daha geç soğuyor.2.Emin değilim ama bunlar senin janta sığmayabilir![]()
8. garanti işlemi çokk yakındasürpriz bu sefer
Dizele qtp falan nasıl olur diye düşünüyorum
Çıkacak sesi hayal etmeye çalışıyorum
Belki yine yaparım boş vaktimde bişeyler
Bizim araçlarda filtre kiti yapana saygı duyarım akünün arkasından 2 tur dönüp sol çamurluktan tampona sızıp, orada 2 tur dönüp davlumbazın ucundan nefes alıyor arabaAküyü arkaya almak lazım en başta ohooo çok iş
![]()
Renault servisinde araca bakım yapılırken başnda durmak istesem abes kaçarmı
Ne bilim güvenemiyorum görmek istiyorum neler yapıyorlar![]()
Bütün günde kim beklicek![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
normalde izin vermezlerde, ordaki elemanardan biriyle muhabbetiniz varsa durursunuz çok sıkıntı olmaz.. servisten servise değişir tabi, mesela altunizade detayda alın kendiniz değiştirin yağı kimse bişey demezöyle çiftlik gibi bir yer.. ama günerlerde mesela ricayla yanına iniyorum arabanın diğer servislerdede değişiyordur herhalde
ama bende güvenmiyorum hiçbirine yetkili servisin tek olumlu yanı garanti muhabbeti onun dışında ne ustalık konusunda ne güvenilirlik konusunda başarılı değiller.
sadece renoda değil, hemen hemen tüm markalarda izin vermiyorlar, bende antalya bakırcılar plazada istediğim gibi servise inip yardım ediyorum mesela aracımla ustalarımız uğraşırken, öğle arasındada beraber yemekhanede yemek yiyoruz, soru soruyorum cevaplıyolar falan muhabbet güzel olunca servisin sahibine kadar tanıyınca da bunları yapabilme imkanı oluyor insanın![]()
Kaç kişi map'li şuanda 1.5dci sahiplerindennerden yaptırdılar acaba ?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)