Aslında diyorum ki metalik gri mi yapsam jantlarla uyum içinde. Fazla uçmadan![]()
Can benim düş benim ellere nesi?
dün günerlerdeydim bende, 2010 çıkışlı olanlar 20000 dedi servistekiler.. yalvar yakar yağı değiştirtemedim bende vazgeçtim yaya vereyim o parayı bare dedim![]()
Yazı böyle.
01.10.2009 tarihinden itibaren teslim edilen Yeni Megane HB ve Yeni Megane Coupe
modellerimizde dizel - benzinli ayrımı yapılmaksızın Bakım Programı 20.000 km. veya 1
yıl şeklinde uygulanacaktır.
ayrıca 01.01.2011 tarihinden itibaren bütün araçlarda 20000de bir bakım olacak.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Bence bu satis politakasi insanlari alima tesvik etmek icin 20.000 de yagmi degisir bide icindeki camur gbi yag yazik ediolar arabaya sahsi fikrim yarin 10.000 bakimina gryrz haftaya cumarteside ilkayin yazilimindan yaptrcz sanirim dumanssiz spec 129 hp arastirmaya dewam tabi dyno sheet olan warsa elinde baska yerlerdede yapilmis maillerseniz fkr edinmis oluruZ birinizin yaziliminin aynisi yaptircamda daha karar weremedim ilkayim degerleri fena degil gbi dou konuyu okursan bi ilgilen kardesim
ya şöyle, satışta çok sevdiğim bir abim var onunla beraber iniyoruz hep servise, her konuda yardımcı oluyorlar sağolsunlar bu seferde illa değiştirmeyiz paran cebinde kalsın dediler bende çok sert yapmadım ayıp olmasın diye yoksa tabiki parasını verdikten sonra yapmak zorundalar.. İşimede geldi yayın yarı parası çıkmış oldu işte![]()
Kaliperlerin hangi renk olacağı konusunda hala kararsızım.
Mavi mi?
Turuncu mu?
Aracın rengi gün batımı kırmızısı...
Can benim düş benim ellere nesi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)