megane larda dpf tarzı bişey varmı?
megane larda dpf tarzı bişey varmı?
STİ
o zaman duman olmadan 140 hp süper bi rakam
105hp bravolarda dpf yok 135--140hp rası oluyor ama baya duman oluyor
120hp olanlarda dpff var duman sıfır gerçi ecufast'in eli degerse sonuç değişir...
STİ
Bende ondan dolayı dedim , biraz iyimser geldi bana ...
Firmalar 128-129ps vaad ediyor (ki dumansız alınabilecek değer budur bence)
kendi yüklettirdiğim yer (135 ps 300 tork ) diyor ki kullanıyorum 135 ps gibi değil araç 130u geçmez yani...
Hani burda ben birşey demeye çalışmıyorum kimseye kendi nacizane fikrim bu , hakikatende 1 dyno çıktısı görsek harika olur ....hani 140 olmazda 137 olur ilk fırsatta ben atlar gelirim![]()
yazılımı yapan yerde gerçekten çok fark ediyor..özgünlerde zaten dynoda var öncesi ve sonrasını o anda ölçebiliyorsun yaptırmıştır arkadaşlar koyar mutlaka dyno..
benim araç 150-155 arası bişe oldu ama duman zero..
STİ
Emre arkadaşımızda dyno çıktısı mevcut
Ayrıca yazılımı yüklüyoruz ve test sürüşüne çıkıyoruz
Eğer size üzerindeki yazılımdan daha tatminkar gelmez ise (bu henüz başımıza gelmedi )
eski yazılımınızı geri yükleyebiliriz . . .
Ya bnm arabanin torpidoda dyno,yarin eklemeye calisirim da ben cok fena memnunum bugun kim sorsa bi sn dusunmeyin derim daha demin bir a3 bir hyundai crd yalan olducok zewk aldm a3 beyaz hafif yapili far sis kör eder spec bisidi...
Onu bunu bırakın coupe'ciler ne zaman bulusuyozda alem megane coupe görüyo![]()
Esli dostlumu teke tekmi ona bi karar werelim ilk once.havalar super aslinda erkenden bulusup mangalmi yapsak ???
Bana uyar her cuma cumartesi pazar
3 gündür kullanmıyordum type-rıma kavusunca dün kullandım fransız geyşamı bi garip geldi![]()
bakın ben şöyle bişey yapıyım benım yazılımımı can dıye arkadas barbarosa yaptırdı..en kısa zamanda dynoya cıkıcam ve degerlere bakıcam..bana soruldugunda ben hard bı yazılım ıstedım dumanı göze alarak ve buna ragmen beklentımın altında oldu..he fark yokmu var ama..ama işte mesela 2.000 devırı gectıkten sonra hareketlenıyor araba..egerkı alt devırde yakalanırsam trafıktekı bırcok araba gecıo ve vıtes kucultmessem fark baya acılıo ve yakalamam cok cok zor durumda..ve benım tahmınlerım dyno cıktısı max 130 beygırmıs gıbı gelıyor..bu arada aracımda 38 cm lık bass ve 18 jant var bunun etkısı nekadar olur onuda sız dusunun
Jem dynoyu filan birak bnm arabamda agir deneriz gorursun kardesim,bnm yazilim dumansiz bide bendede 18 ler war en iyi kiyaslaman benimkiyle olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)