Valla 5.8-6 litre arası yakıyorum.. Karısık her turlu gidis var![]()
Valla 5.8-6 litre arası yakıyorum.. Karısık her turlu gidis var![]()
valla benim haftada 2-3 gun florya tarabya dier gunler sehir ici kullaniorm genelde durmaksizin araba yollarda5.4-5.7 arasi
Mapped by DR.ECU
Bu arabayi hybridmi yapti ne yapti manyak ya 4.9 dio,gazin altina yumurtami koydun dogru sole bn yazilimin keyfini cikaryrm hala suursuz kullanip aynada dizel araba kesiorum6.2
5 puan alirdimda simdi gerek yok daha cok sinirlendigim zmn kullanicsm bu arada 9 cm basiklik icin kw coillerde sertlik onler 8 arkalar 10 ideal...jant lastik kombine ve kullanim tarzi degiskenlik gosterebilir alicakk olan varsa 1 hafta her gun ayar icin denemesin bundan baslayip kendi arabaniza gore ayarlayabilirsiniz.
Daha dur istanbul içinde 3000 km yapıp sıfırlamadan tüketimi cekip koyacam buraya o zaman 5 puan ceza alırsın ahahaha
Aynı depoda top speedde yaparım ama senin icin![]()
Jant koyun ondan sonra depo cekin beyler.ayrica bn sende stepne we arka koltk oldugunada inanmiorumrahatszsin beklerim
![]()
Nisanin ilk haftasi geliyo dedi Kemal abi
Bakalım beklemedeyim, konilerle son sevişmelerimi yapıyorum farkı gorecem
Muhtemelen kamber ayarı var onlerin, arkaları bilemiyorum
Nerede ayar yaptırıyorsun yine asf demi?
Yok knka bostanci sanayide kuzey rot adam bi makina almis dibim dustu bide bi ayar yapti seken araba duzeldi cok bgndm isciligini makinasini filan kartlarini aldm arabada hatta
Arkadaşlar ECUFAST remap dyno sheet'i yükleyen yokmu ?![]()
Ya dün de bugünden itibaren yağmur gösteriyodu
Bu yağmur yağmayacak haa hafta-sonu görürsünüz bak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)